Adzuna logo

Specialist Ouderengeneeskunde, kaderarts GRZ

Plaats: Hoogvliet
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Vind jij het leuk om actief te zijn op een breed werkterrein binnen ouderengeneeskunde en heb je de kaderopleiding geriatrische revalidatie zorg succesvol afgerond of verwacht je dit binnenkort te doen?

Zie jij jezelf samenwerken in een enthousiast team met andere (para)medische en zorgprofessionals? En ben jij een initiatiefrijke en ondernemende persoonlijkheid, die oog heeft voor zorginnovatie en een brug kan leggen tussen een inhoudelijk hoog gekwalificeerd zorgprogramma en het optimaliseren van bedrijfsvoering? Dan zoeken wij jou!

Wij hebben voor jou als specialist ouderengeneeskunde een interessante vacature voor 28-36 uur per week in Marnix Revalidatiecentrum voor Ouderen te Vlaardingen.

Als specialist ouderengeneeskunde / kaderarts GRZ ben je inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de multidisciplinaire zorg en behandeling en krijg je de ruimte om samen met het multidisciplinaire team en het zorg- en behandelmanagement de GRZ verder vorm te geven en te ontwikkelen.

Jouw werkzaamheden zijn afwisselend en geen dag hetzelfde:

Je bent actief op een breed werkterrein van geriatrische en gerontopsychiatrische revalidatie. Waarbij zowel enkelvoudige als meervoudige zorgvragen, behandeling, begeleiding en diagnostiek aan de orde zijn.

  • Je speelt een belangrijke rol in het vorm geven en optimaliseren van de kortdurende zorg, zowel intramuraal als op het gebied van ambulante en extramurale behandeling.
  • Naast de GRZ werk je ook samen met andere partijen en zorgverleners in de keten.

De ouderenzorg is continu in ontwikkeling en als specialist ouderengeneeskunde heb jij daarin een belangrijke rol. Jouw bijdrage in wetenschappelijk onderzoek, scholing en opleidingen is dan ook onmisbaar!

  • In samenwerking met het universitaire netwerk UNC-zh(Leiden) participeert Argos Zorggroep in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van GRZ, als kaderarts lever jij hier een bijdrage aan.
  • We waarderen jouw inbreng aan diverse projecten die bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van zorg en interprofessionele samenwerking, naast het inrichten van GRZ zorgpaden en de behandelprogramma’s van de revalidatiegroepen. Daarnaast zijn er verschillende interne kwaliteitswerkgroepen ingericht waar So in participeren.
  • De GRZ kaderarts vervult bij voorkeur de rol van opleider bij de GRZ opleidingsplaatsen die Argos Zorggroep biedt voor aio’s. We bieden ook opleidingsplaatsen voor haio’s, verpleegkundig specialisten in opleiding en coassistenten. Dit doen we in samenwerking met de opleiding tot ouderengeneeskunde van het LUMC/ Leiden en of Erasmus medisch centrum.
  • In samenwerking met de eigen leerafdeling van de organisatie, Argos Academy, draag je bij aan de interne scholingsfaciliteiten van zorgmedewerkers en behandelprofessionals.

Natuurlijk wordt jouw eigen ontwikkeling niet vergeten: De dienst E&B van Argos Zorggroep stimuleert het volgen van (kader)opleidingen in het kader van BIG herregistratie alsmede met het oog op het individueel specialiseren.


Wij zoeken jou!

  • Je bent een flexibele, creatieve en collegiale arts, die beschikt over een klantvriendelijke en dienstverlenende houding.
  • Je werkt samen met het (zorg)management en collega’s, bent besluitvaardig, hebt doorzettingsvermogen en een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Daarnaast heb je een duidelijke visie op zorg en behandeling.
  • Je bent specialist ouderengeneeskunde en bent BIG-geregistreerd. De kaderopleiding geriatrische revalidatie heb je succesvol afgerond, of je staat op het punt om dat te doen.
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en hebt affiniteit met onze doelgroepen.

Wat wij jou bieden:
We bieden je een uitdagende baan in een professioneel en multidisciplinair zorg- en behandelteam, waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Wij bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform cao VVT / in overleg.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via onze website!
Voor vragen neem je contact op met Wilrie de Wilde, Teammanager E&B, via telefoonnummer 06-39 21 17 08 of met Lea Beks, bedrijfskundig manager E&B, via telefoonnummer 010-4278199

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Specialist Ouderengeneeskunde/Kaderarts
€4470 - €6740 per month
TMI Interim
Rotterdam, Zuid-Holland, 3013 AJ
Zzp specialist ouderengeneeskunde GRZ
BKV
SPIJKENISSE , Zuid-Holland , 3201 EG
Specialist Ouderengeneeskunde
HWW zorg
Den Haag
Specialist Ouderengeneeskunde
€4604 - €8390 per month
TMI Interim
Den Haag, Zuid-Holland, 2490 ZA
Specialist Ouderengeneeskunde
€5164 - €8146 per month
TMI Interim
Den Haag, Zuid-Holland, 2491 CE