Adzuna logo

Coördinator Zorg scholingen

Plaats: Schiedam
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Als Coördinator scholingen ben je de spin in het web. Jij bent iemand die het leuk vindt om met veel verschillende dingen bezig te zijn en kan hierbij goed het overzicht bewaren. Je werkzaamheden zijn er in de basis op gericht om de kwaliteit van ons personeel te bewaken. Dit doe jij door een bijdrage te leveren aan het scholingsbeleid gericht op bij en nascholing. Dit kan op veel verschillende manieren. Zo kun je samen met de scholingsfunctionarissen nieuwe scholingen ontwikkelen, scholingen evalueren en eventueel aanpassen of adviseer je het management ten aanzien van scholingsbeleid. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden heb jij contact met managers over scholingswensen, scholingsbudget, leerklimaat en bekwaamheden van medewerkers. Verder heb jij ook veel contact met experts in bepaalde vakgebieden. Zo kan er bijvoorbeeld een scholing door een fysiotherapeut worden opgezet waarbij jij de experts adviseert met het oog op opleidingseisen, werkvorm en didactiek zodat de scholing voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen. Ook heb je contact met externe aanbieders. Je gaat bijvoorbeeld voor een scholing bij verschillende aanbieders informeren en kiest degene die het beste bij onze wensen past. Al met al een uitdagende functie waarin je met veel verschillende lagen contact hebt en veel verschillende taken uitvoert!

Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan vandaag en ga binnenkort aan de slag als Coördinator scholingen in Schiedam.

Wat bieden wij jou?

- Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link om te zien welke trainingen jij kunt volgen;

- Werken bij Argos Zorggroep is meer dan werk alleen. Je wordt onderdeel van een deskundig en inspirerend team van professionals binnen de Argos Academy. Samen werken jullie aan de klantbelofte “Met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze”. In het team is de sfeer ongedwongen, er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen.

- Scholings- en bijscholingsmogelijkheden via Argos Academy. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden;

- Een marktconform salaris, schaal FWG 50, (Max. €3582,26 per maand op basis van een 36-urige werkweek);

- Een vaste eindejaarsuitkering (7,4%) die vanaf 2020 bestaat uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;

- Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.

Waarom is dit de baan voor jou?

- Je bent iemand die flexibel is en het leuk vindt om met veel verschillende dingen bezig te zijn;

- Je bent iemand die altijd het overzicht weet te behouden en goed kan evalueren en coördineren;

- Je bent in bezit van een hbo diploma onderwijskunde of lerarenopleiding;

- Je bent zelfstandig en bent iemand die goed kan organiseren;

- Je kunt goed communiceren met verschillende lagen in de organisatie;

- Je hebt meerdere jaren ervaring met onderwijskunde, scholen en opleiden binnen de zorgsector.

Waar kom je te werken?

Argos Zorggroep is een VVT instelling die actief is in de regio Rotterdam. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in een mooi gelegen en goed bereikbaar huis:
DrieMaasStede in Schiedam. Klik op de link om te zien hoe jouw nieuwe werkplek er precies uit ziet! Tijdens je werk zal je ook andere locaties bezoeken.

Is deze vacature niet dichtbij je woonplaats en woon jij bijvoorbeeld in Delft, Spijkenisse, Barendrecht of Naaldwijk? Solliciteer dan alsnog, dan gaan wij op zoek naar een match dichterbij huis.

Aan de slag!

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op met Iris Theeuwen, manager Argos Academy, telefoon: 010-4278138.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

zorg coördinator
Loket Zwijndrecht
Zwijndrecht
Coördinator
Schiedam, Zuid-Holland
Coördinator
Rotterdam, Zuid-Holland
Coördinator
's-Gravenhage, Zuid-Holland
coördinator
Tempo Team
Rotterdam , Zuid Holland, 3011HN