Adzuna logo

Medewerker Cliënten Service Bureau

Plaats: Schiedam
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Het Cliënten Service Bureau is een schakel tussen cliënten, bezoekers van het geriatrisch centrum, wijkbewoners en organisatie: een centraal informatiepunt waar men terecht kan met allerlei vragen en opmerkingen. Als medewerker van het Cliënten Service Bureau houd je je voornamelijk bezig met klachtenbemiddeling, cliëntenvoorlichting, informatieoverdracht, educatie en begeleiding. Je geeft algemene informatie over gezondheid, (na)zorg, cliëntenrechten, financiële regelingen, etc. en informatie over de organisatie en alle activiteiten. Je helpt cliënten aan adressen, telefoonnummers van bijvoorbeeld patiënten- en consumentenorganisaties en verwijst door naar de juiste persoon of afdeling binnen de organisatie. Verder draag je bij aan de PR van de organisatie middels het verzorgen en beheren van voorlichtingsmateriaal en geef je rondleidingen aan familie/cliënten die in het geriatrisch centrum komen wonen en aan diegenen die zich willen oriënteren. Tevens kun je ingezet worden om voorlichting te geven op o.a. (55+)beurzen en open dagen en verricht je in overleg administratieve en secretariële werkzaamheden voor de locatie.

Wij zoeken:

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die beschikt over goede contactuele en sociale vaardigheden, informatie kan geven op een afgestemde manier voor de hulpvragen. Iemand die betrokken is en kan omgaan met vertrouwelijke informatie, die enthousiast en representatief is. Zelfstandigheid en doortastend optreden met gevoel voor tact zijn noodzakelijk voor deze functie. Tevens is kennis van de ouderenzorg een vereiste.

Bij voorkeur enige jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden:
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Cliënten Service Bureau is ingeschaald in FWG 35.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Marlies Antes, Manager Wonen en Zorg, via telefoonnummer 06-10894445. Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Cliënten Service Bureau
Argos Zorggroep
Maassluis, Zuid-Holland
Client Partner
Incubeta
Den Haag
Customer Service Medewerker
Gierveld Recruitment
Hoogvliet Rotterdam, 3194 AP