Adzuna logo

Teamleider Thuiszorg

Plaats: Hoogvliet
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functieomschrijving
Je geeft leiding aan de teams van Argos Thuiszorg in de regio Hoogvliet. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor tevreden cliënten en medewerkers, de kwaliteit van zorg en het (financieel) resultaat van Argos Thuiszorg in jouw regio. Jij verbindt intra- en extramurale teams en de collega’s in jouw team onderling. Je legt verantwoording af aan de zorgmanager.

De organisatieverandering vereist ervaring met leidinggeven en verandermanagement. Je coacht en begeleidt jouw team waar en wanneer nodig en zorgt ervoor dat zij de zorg voor de kwetsbare ouderen die op ons vertrouwen, op een goede manier kunnen verlenen. Daarnaast lever je een positieve bijdrage aan innovatieve projecten die in het teken staan van het vergroten van de zelfredzaamheid van clíënten en het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en tenminste drie jaar aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie.
  • Je hebt kennis van verander- en operationeel management en het dagelijks leidinggeven aan de wijkverpleging kent voor jou geen geheimen.
  • Je kunt medewerkers binnen jouw team meenemen in alle interne en externe veranderingen.
  • Je haalt optimale prestaties uit jouw team en je weet de individuele kwaliteiten van de medewerkers naar boven te halen.
  • Je schakelt probleemloos tussen jouw team, intramurale teams, het management en ondersteunende teams.

Wat bieden we jou?
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s. Een veelzijdige functie waarin het onderhouden van contact met collega’s binnen en buiten erg belangrijk is.

Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens onze werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag werken we samen aan onze klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve zorgverzekeringen en een zeer uitgebreid meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder een eigen fietsplan.

Het betreft in eerste instantie een contract voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband binnen onze organisatie. Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Teamleider zorg is ingeschaald in FWG 50.

Informatie

Argos Zorggroep is een VVT instelling die actief is in de regio Rotterdam.

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met: Guy Kolman, Manager Bedrijfsvoering, op tel. 06-13793037

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Verpleegkundige Thuiszorg
Argos Zorggroep
Hoogvliet, Zuid-Holland
Teamleider
2925 - 4425
Irys
Alblasserdam
Verzorgende IG - Thuiszorg
Argos Zorggroep
Hoogvliet
Verzorgende IG Thuiszorg
Argos Zorggroep
Schiedam
Flexmedewerker Thuiszorg
1970
Aethon
Zoetermeer