Adzuna logo

Activiteitenbegeleider

Plaats: Nederland
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Als activiteitenbegeleider maak je onderdeel uit van het multidisciplinaire team en werk je vanuit de zorgafdeling. Je werkt interventiegericht vanuit het zorgplan en afgestemd op de individuele welzijnsvraag van de bewoner. Je bent medeverantwoordelijk voor de vormgeving van een verantwoord en aangepast klimaat waarbinnen dagbesteding, hobbyontwikkeling, het voeren van individuele en groepsgesprekken en het aanbieden van individuele en groepsactiviteiten centraal staan. Je bent hierin gericht op de mogelijkheden van de bewoner zonder zijn beperkingen op lichamelijk of psychisch gebied uit het oog te verliezen.

Wij zoeken:

  • Je bent in het bezit van een diploma SPW niveau 4 of een gelijkwaardige opleiding. Affiniteit en ervaring met psychogeriatrie en psychiatrie is een pré.
  • Je kan goed samenwerken en je voelt je verantwoordelijk voor het welzijnsklimaat op een afdeling.
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en met de doelgroep.
  • Je bent flexibel t.a.v. de verdeling van de uren over diverse dagen van de week en je inzet binnen beide huizen.

Wij bieden:

Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Activiteitenbegeleider is ingeschaald in FWG 35.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Esther Frank, Manager Wonen en Zorg, via telefoonnummer 06-18 18 95 95.

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Activiteitenbegeleider
Middelburg, Zeeland
Activiteitenbegeleider
Castricum, Noord-Holland
Activiteitenbegeleider
Rotterdam, Zuid-Holland
Activiteitenbegeleider
Ridderkerk, Zuid-Holland
Activiteitenbegeleider
Rotterdam, Zuid-Holland