Adzuna logo

Teamleider Services

Plaats: Vlaardingen
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functieomschrijving:
Als Teamleider Services ben je verantwoordelijk voor het dagelijks verzorgen van een kwalitatief goede maaltijd aan onze bewoners in het huis en aan de bezoekers van de Brasserie. Je hebt oog voor presentatie en wijze van uitserveren en zorgt ervoor dat het voedingsproces optimaal afgestemd is en blijft op het zorgproces en de behoefte van klanten uit de wijk. Tevens ben je verantwoordelijk voor de organisatie, planning, coördinatie en kwaliteitsbewaking van de dienstverlening van de Brasserie. Hierbij lever je een continue bijdrage aan de ontwikkeling van het dienstverleningsproces.

De Teamleider services houdt toezicht op de uitbestede diensten en leveringen van derden en bewaakt de kwaliteit hiervan. Daarnaast bewaak je (deel)budgetten en lever je een bijdrage aan het opstellen van de begroting van de Facilitaire Dienst van de locatie.

Je fungeert naast de Facilitair Manager als gastheer/gastvrouw en bent gericht op het ontwikkelen van een restaurantsfeer, zowel in de brasserie als in de woonkamers op de afdelingen. Je ontvangt hiërarchisch leiding van en legt verantwoording af aan de Facilitair Manager. Je geeft hiërarchisch leiding aan de medewerkers en vrijwilligers van de keuken en brasserie. In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en voortgang van de ontwikkeling van de keuken en brasserie medewerkers.

Overige verantwoordelijkheden zijn onder andere voorraadbeheer, organiseren van partijen en evenementen, coördinatie activiteiten ‘Veilig Voedsel’, afdracht van kasgelden, coördinatie winkeltje, inrichting Brasserie en verrichten van voorkomende werkzaamheden.

Wij zoeken:

  • Mbo niveau Mbo-CD of Middelbare hotelvakschool of Mbo FD;
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een gastvrije omgeving. In het bezit van sociale hygiëne en horeca diploma. Achtergrond als kok is een pré.
  • Je hebt een enthousiaste hands-on instelling en blijft continu zoeken naar verbetering. Je bent creatief op het gebied van mogelijkheden met eten & drinken binnen de organisatie. Je hebt een verbindende instelling en zoekt naar mogelijkheden om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Je bent flexibel en niet snel uit het veld geslagen.

Wij bieden:
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het gaat om een dienstverband van één jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Teamleider Services is ingeschaald in FWG 45.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met: Jaco van der Zwan, Facilitair manager op tel. 010-474 01 55.

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Teamleider HR Services, Rotterdam
€ 3.086 - € 5.229 p/m
Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine
Rotterdam, Zuid-Holland
Teamleider Hospitality
G4S
Den haag
Werkvoorbereider Services
Kropman Installatietechniek
Rijswijk, 2288 EL
Medewerker Services
TMI Interim
Rotterdam, Zuid-Holland, 3013 AJ
Projectleider Services
Kropman Installatietechniek
Rotterdam, 3208 KH