Adzuna logo

Helpende zorg plus

Plaats: Maassluis
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Als helpende ben je werkzaam in de uitvoering van de basiszorg en krijg je aanwijzingen van de verpleegkundige en/of verzorgende. Je werkt in de wijk onder eindverantwoordelijkheid van de wijkverpleegkundige.

Wij zoeken:

  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende Zorg niveau 2. De module ‘Medicatie delen’ is een vereiste.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent flexibel inzetbaar. Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift (rapportage). Je bent servicegericht en je hebt een cliënt vriendelijke benadering.
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden:
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Helpende zorg plus is ingeschaald in FWG 25.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Jochem van Rijsbergen, Manager bedrijfsvoering, via telefoonnummer 06-184 10 357.

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Helpende zorg plus
Argos Zorggroep
Hoogvliet, Zuid-Holland
Helpende Plus
Respect wonen zorg welzijn
Den Haag
Helpende plus
1809 - 2555
Luba
Spijkenisse, Zuid Holland
Helpende plus
Luba
Spijkenisse
Leerling Helpende / Helpende Plus
Respect wonen zorg welzijn
Den Haag