Adzuna logo

Verzorgende IG ThuisZorg

Plaats: Maassluis
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Als verzorgende IG werk je bij de cliënt thuis. Je voert de basiszorg uit zoals omschreven in het zorgplan en algemene werkafspraken. Je observeert en rapporteert het verloop van de geleverde zorg en de bijzonderheden hierin. Je stelt jezelf op de hoogte van de vereiste kwaliteitsnormen bij de uitvoering van de zorg. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit, waar nodig in overleg met de betrokken verpleegkundige of wijkverpleegkundige.

Wij zoeken:

  • Je bent in het bezit van een Mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3 of een andere gelijkwaardige opleiding, zoals MDGO-VP of VZ.
  • Je bent een medewerker die flexibel inzetbaar is, je kan snel inspelen op een zorgvraag en je bent betrokken bij de zorgvrager.
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden:
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Jochem van Rijsbergen, Manager bedrijfsvoering, via telefoonnummer 06-184 10 357.

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Verzorgende IG - Thuiszorg
Respect wonen zorg welzijn
Den Haag
Verzorgende IG Thuiszorg
Argos Zorggroep
Schiedam
Verzorgende IG - Thuiszorg
Argos Zorggroep
Hoogvliet
Verzorgende IG thuiszorg
Luba
Schiedam
Verzorgende IG thuiszorg
12.16 - 17.65
Luba
Schiedam, Zuid Holland