Adzuna logo

Activiteitenbegeleider

Plaats: Maassluis
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Als activiteitenbegeleider maak je onderdeel uit van het multidisciplinaire team en werk je vanuit de zorgafdeling. Je werkt interventiegericht vanuit het zorgplan en afgestemd op de individuele welzijnsvraag van de bewoner. Je bent medeverantwoordelijk voor de vormgeving van een verantwoord en aangepast klimaat waarbinnen dagbesteding, hobbyontwikkeling, het voeren van individuele en groepsgesprekken en het aanbieden van individuele en groepsactiviteiten centraal staan. Je bent hierin gericht op de mogelijkheden van de bewoner zonder zijn beperkingen op lichamelijk of psychisch gebied uit het oog te verliezen.

Wij zoeken:

  • Je bent in het bezit van een diploma MMZ niveau 4 of SPW 4 activiteitenbegeleiding. Affiniteit en ervaring met psychogeriatrie en psychiatrie is een pré.
  • Je bent positief, kan improviseren en samenwerken. Daarnaast kan je goed omgaan met vrijwilligers en voel je je verantwoordelijk voor het welzijnsklimaat op een afdeling.
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en met de doelgroep en ben je flexibel beschikbaar.
  • Je krijgt zoveel mogelijk vaste werkdagen maar je bent flexibel beschikbaar om ook op andere dagen te werken (bijvoorbeeld vakanties, feestdagen).
  • Het is mogelijk dat in de toekomst welzijnsactiviteiten gepland worden in het weekend; jij bent dan beschikbaar om te werken.

Wij bieden:
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Activiteitenbegeleider is ingeschaald in FWG 35.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Sofia Zegwaard, Manager Wonen en Zorg, via telefoonnummer 010-592 34 88.

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Activiteitenbegeleider
Rotterdam, Zuid-Holland
Activiteitenbegeleider
Rotterdam, Zuid-Holland
Activiteitenbegeleider
Spijkenisse, Zuid-Holland
Activiteitenbegeleider
Hellevoetsluis, Zuid-Holland
Activiteitenbegeleider
Barendrecht, Zuid-Holland