Adzuna logo

Verzorgende IG

Plaats: Vlaardingen
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Als verzorgende IG ben je de spil in het netwerk rondom de revaliderende patiënt. Je werkt interdisciplinair en draagt zorg voor de coördinatie, uitvoering en continuering van het revalidatieproces zoals omschreven en vastgelegd in het revalidatieplan. Je observeert en rapporteert het dagelijks verloop van de geleverde zorg en de bijzonderheden hierin. Je draagt actief bij aan een optimaal revalidatieklimaat op de afdeling en richting patiënt en systeem. Je bent op de hoogte van de vereiste kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het revalidatieproces, waarbij goede sociale vaardigheden noodzakelijk zijn. Je bent medeverantwoordelijk voor een goede werksfeer op de afdeling.

Wij zoeken:

  • Je bent in het bezit van een Mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3 of een andere gelijkwaardige opleiding, zoals MDGO-VP of VZ
  • Je bent een medewerker die flexibel inzetbaar is, je kan snel inspelen op een zorgvraag en je bent betrokken bij de zorgvrager. Aantoonbare ervaring in of affiniteit met de (geriatrische) revalidatiezorg is een vereiste.
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden:
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met :

  • Jos Amting, Manager Wonen en Zorg op tel. 010-449 41 00.

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Verzorgende IG
0.00 EUR per hour
We all Share
Capelle aan den IJssel
Verzorgende IG
0.00 EUR per hour
We all Share
Rotterdam
Verzorgende IG
0.00 EUR per hour
We all Share
's-Gravenhage
Verzorgende IG
Maandag®
's-Gravenhage
Verzorgende IG
€2274 - €3129 per month
TMI Interim
Utrecht, Utrecht, 3013 AJ