Adzuna logo

Muziektherapeut

Plaats: Hoogvliet
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

De therapeuten van Argos Zorggroep vallen onder de dienst Expertise en Behandeling. Zij werken in alle regio’s waar Argos Zorggroep actief is. Onze huizen zijn goed bereikbaar en beschikken over voldoende parkeerplekken. De werksfeer is informeel en plezier in het werk vinden wij erg belangrijk. De patiëntenpopulatie bestaat voor een groot deel uit psychogeriatrische patiënten, daarnaast zijn er patiënten waar de somatische problematiek meer op de voorgrond staat (verblijf, revalidatie en palliatief). Bij de psychogeriatrische patiënten kan sprake kan zijn van ernstige psychosociale en/of psychiatrische problematiek.

Functie omschrijving:
Als muziektherapeut verricht je muziek therapeutische behandelingen zowel individueel als in groepsverband. Je neemt intakes af om muziek therapeutische ingangen te verkennen en een bijdrage te leveren aan verdere diagnostiek. Je communiceert hierover met andere behandelaren. Samen wordt er een zorgplan opgesteld voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag en ben je vindingrijk om muziek(therapie) op diverse manieren in te zetten. Je levert een bijdrage aan de inhoudelijke ontwikkeling binnen de muziektherapie en kunt personeel en mantelzorgers en vrijwilligers inspireren om zelf gebruik te maken van passende muziek.

Wij zoeken:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding voor muziektherapie en bent geregistreerd vaktherapeut bij SRVB of bezig met registratietraject.
  • Je hebt ruime ervaring als muziektherapeut in de psychogeriatrie, bent positief ingesteld en klaar om je ambities te realiseren.
  • Je bent innovatief bij de inzet van muziek voor onze cliënten en bewoners.
  • Je bent toegankelijk, flexibel en hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je kan zowel zelfstandig als in een multidisciplinair team werken.
  • We zoeken iemand die zich goed kan presenteren en een inspiratie kan zijn voor verplegend personeel en mantelzorgers.
  • Binnen je takenpakket valt ook het deelnemen aan werkgroepen om het leefklimaat en de behandeling van de bewoners te verbeteren.
  • Gebruik van een eigen auto voor het reizen tussen de verschillende huizen is gewenst.


Wij bieden:

Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Je maakt onderdeel uit van een team vaktherapie. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool, reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Muziektherapeut is ingeschaald in FWG 50.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Natascha van der Brugge, Teammanager Expertise & Behandeling, via telnr: 06 - 12 94 80 99.

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Fysiotherapeut omgeving Dordrecht
2938 - 4304
Stichting Philadelphia Zorg
Dordrecht
Creatieve verpleegkundig specialist AGZ
BKV
Schiedam , Zuid-Holland , 3111 NP