Adzuna logo

Adviseur bij- en na scholing in de zorg

Plaats: Nederland
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Als opleidingsadviseur verzorg je onderwijsactiviteiten voor alle diensten en alle huizen binnen Argos Zorggroep. Je zorgt voor het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van scholing op maat (deskundigheidsbevordering van personeel). Je signaleert en analyseert (opleidings)vraagstukken op locatie-, afdelings- en klantniveau. Daarnaast behoort het schrijven van onderwijsprogramma’s en projectplannen en het bewaken en borgen van de kwaliteit van onderwijsactiviteiten tot je werkzaamheden. Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Binnen Argos Zorggroep is er volop aandacht voor opleiding, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden!

Wat bieden wij jou?

- Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link om te zien welke trainingen jij kunt volgen;

- Werken bij Argos Zorggroep is meer dan werk alleen. Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van professionals. Samen werken jullie aan de klantbelofte “Met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze”. In het team is de sfeer ongedwongen, er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen!

- Scholings- en bijscholingsmogelijkheden via Argos Academy. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden;

- Een marktconform salaris, schaal FWG 50, (Max. €3582,26 per maand op basis van een 36-urige werkweek);

- Een vaste eindejaarsuitkering (7,4%) die vanaf 2020 bestaat uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;

- Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.

Waarom is dit de baan voor jou?

- Je bent iemand die anderen weet te inspireren en te motiveren;

- Je hebt goede communicatieve vaardigheden;

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;

- Je bent in bezit van een diploma diploma Lerarenopleiding (LOV of leraar zorg en welzijn) of Onderwijskunde en hebt ervaring in de zorg opgedaan;

- Je hebt duidelijke affiniteit met Leren en Ontwikkelen;

- Je hebt ervaring met Edumanager of soortgelijke programma’s;

- Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.

Waar kom je te werken?

Argos Zorggroep is een VVT instelling die actief is in de regio Rotterdam. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in mooi gelegen en goed bereikbare huizen. Is deze vacature niet dichtbij je woonplaats en woon jij bijvoorbeeld in Delft, Spijkenisse, Barendrecht of Naaldwijk?

Solliciteer dan alsnog, wij gaan dan op zoek naar een match dichterbij huis.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en een Talentscan zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Aan de slag!

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op met Iris Theeuwen, manager Argos Academie, telefoon 010-4278138

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Coördinator Zorg scholingen
Argos Zorggroep
Schiedam
Adviseur Jeugd(zorg)
Randstad Groep Nederland
Amersfoort
Adviseur Jeugd(zorg)
Randstad Groep Nederland
Nederland
Adviseur Zorg
FYGI B.V.
Groningen, 9711AA
Adviseur Zorg
FYGI
Groningen