Adzuna logo

Medewerker Cliënten Service Bureau

Plaats: Maassluis
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:
Het Cliënten Service Bureau is een schakel tussen cliënten, bezoekers van onze huizen, wijkbewoners en organisatie: een centraal informatiepunt waar men terecht kan met allerlei vragen en opmerkingen. Als medewerker van het Cliënten Service Bureau houd je je voornamelijk bezig met klachtenbemiddeling, cliëntenvoorlichting, informatieoverdracht, educatie en begeleiding. Je geeft algemene informatie over gezondheid, (na)zorg, cliëntenrechten, financiële regelingen, etc. en informatie over de organisatie en alle activiteiten. Je helpt cliënten aan adressen, telefoonnummers van bijvoorbeeld patiënten- en consumentenorganisaties en verwijst door naar de juiste persoon of afdeling binnen de organisatie. Verder draag je bij aan de PR van de organisatie middels het verzorgen en beheren van voorlichtingsmateriaal en geef je rondleidingen aan familie/cliënten die in één van onze huizen komen te wonen en aan diegenen die zich willen oriënteren. Tevens kun je ingezet worden om voorlichting te geven op o.a. (55+)beurzen en open dagen en verricht je in overleg administratieve en secretariële werkzaamheden voor de locatie.

Wij zoeken:

 • Een kandidaat die beschikt over goede contactuele en sociale vaardigheden, informatie kan geven op een afgestemde manier voor de hulpvragen.
 • Iemand die betrokken is en kan omgaan met vertrouwelijke informatie, die enthousiast en representatief is.
 • Zelfstandigheid en doortastend optreden met gevoel voor tact zijn noodzakelijk voor deze functie.
 • Tevens is kennis van de ouderenzorg een vereiste.
 • Bij voorkeur enige jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden:

 • Werken bij Argos Zorggroep is meer dan werk alleen. Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van professionals in een kleinschalige woonzorggroep. Samen werken jullie aan de klantbelofte “Met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze”. In jouw woonzorggroep hebben jullie veel eigen regie en is de sfeer ongedwongen: er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen!
 • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden via Argos Academie. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden., want die zijn er volop bij Argos Zorggroep!;
 • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link hierboven om te zien welke trainingen jij kunt volgen;
 • Een marktconform salaris, CAO VVT schaal FWG 35, maximaal € 2.668,93 per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;
 • Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Nico Oosters, Manager Facilitaire Dienst, via telefoonnummer 010 – 592 34 88.

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Cliënten Service Bureau
Argos Zorggroep
Schiedam
Customer Service Medewerker
Gierveld Recruitment
Hoogvliet Rotterdam, 3194 AP
Client Partner
Incubeta
Den Haag
Client Onboarding Manager
Aegon
Den Haag