Adzuna logo

Accountmanager Zorgcontractering / Zorgverkoop

Plaats: Schiedam
Bedrijf: Argos Zorggroep
Uren: Voltijd
CV Deal
Solliciteren

Ben jij een enthousiaste, resultaatgerichte accountmanager met affiniteit voor zorgfinanciering? Ben jij een echte netwerker met commercieel en strategisch inzicht? Vind je het daarnaast leuk om mee te bouwen aan een nieuw team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
Namens Argos Zorggroep zijn wij wegens vervanging én de ambitie voor uitbreiding niet op zoek naar één maar naar twee Accountmanagers Zorgcontractering. Als Accountmanager Zorgcontractering val je onder de Manager Cliënt en Innovatie en ben je samen met jouw collega Accountmanager verantwoordelijk voor het proces van zorgcontractering van Argos Zorggroep. Je onderhoudt bestaande contacten en zorgt dat het netwerk wordt uitgebreid. Je bent daarnaast dé schakel in de onderhandelingsprocessen tussen Argos Zorggroep en partners waarmee afspraken gemaakt moeten worden, denk aan zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten. Je coördineert het gehele proces voor de Wet Langdurige Zorg, Zorgverzekeringswet en/of Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Daarom ben je goed thuis in de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving en de financieringsstromen die hierbij horen. Je signaleert de kansen en risico’s en vertaalt dit naar beleid voor Argos.

Verder zijn jouw taken:

 • Je coördineert en faciliteert het proces van zorgcontractering;
 • Je voert onderhandelingen, bewaakt het onderhandelingsproces en de lopende contractafspraken;
 • Je bent mede verantwoordelijk om de geleverde zorg gefinancierd te krijgen;
 • Je blijft actief op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving, en financieringen;
 • Je ondersteunt en begeleidt in het intern borgen van de gemaakte contractafspraken en de veranderingen in de wet- en regelgeving;
 • Je werkt nauw samen met de afdelingen zorgbemiddeling, planning en control, zorgregistratie en uiteraard met de medewerkers in de verschillende huizen en regio’s.


Functie eisen

Jij:

 • Hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Gezondheidswetenschappen of Bedrijfseconomie;
 • Hebt een goed financieel-economisch inzicht, analytische en commerciële vaardigheden;
 • Hebt ervaring op het gebied van zorgcontractering en accountmanagement;
 • Bent resultaatgericht en kunt mondeling en schriftelijk uitstekend communiceren
 • Bent een krachtige adviseur, kunt strategisch denken, bent gewend zelfstandig en projectmatig te werken en durft kritisch te zijn.
 • Wordt blij van samenwerken, zowel binnen als buiten de organisatie.


Aanbod

 • Aantrekkelijke en uitdagende functie voor 24-36 uur per week;
 • Het salaris is ingeschaald in FWG 55. Bij grote senioriteit is een hogere saliering mogelijk;
 • Vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening, collectieve verzekeringen en ‘Makkelijk Verdiend’, het uitgebreide meerkeuzesysteem met fiscale voordelen voor o.a. PC, telefoon, fiets, sportschool, etc.;
 • Een contract voor in eerste instantie een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een nieuw op te starten team bij een ouderenzorgorganisatie in ontwikkeling.


Organisatie
Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon. Momenteel staat Argos Zorggroep te midden van een organisatieontwikkeling om zo de focus op de (individuele) cliënt te vergroten door het organiseren van wonen, zorg én welzijn als een eenheid rondom de cliënt. De de organisatieontwikkeling is recent afgerond waarbij vijf regio’s zijn gevormd met ieder een eigen regiomanager,er een duale managementstructuur is gevormd, ingevuld door de Manager Wonen en Zorg en de Manager Bedrijfsvoering en de huidige afdelingen getransformeerd naar kleinere ‘woonzorggroepen’, met de Regisseur Wonen en Zorg als sleutelfiguur voor zowel de cliënt en familie als voor de medewerkers.
Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag wordt hier gewerkt aan de klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Inlichtingen
Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de accountmanagers. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniëlle van Twist, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie
Solliciteren kan door vóór maandag 16 maart een motivatiebrief met CV achter te laten via https://www.neo-mundo.nl/accountmanager-zorgcontractering-zorgverkoop/. Een (digitaal) assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Manager Zorgverkoop
Ikazia
Rotterdam, ZH
Strategisch beleidsadviseur
Maandag®
's-Gravenhage
Accountmanager
MarketingImpuls
Schiedam
Accountmanager
3000 - 4500
Raaak Personeel
Rotterdam
Accountmanager
Raaak Personeel
Rotterdam, 3047BG