Adzuna logo

Kwaliteitsmedewerker

Plaats: Schiedam
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Ben jij analytisch sterk, een kei in het opstellen van praktisch uitvoerbaar kwaliteitsbeleid en heb je geweldige adviesvaardigheden? Dan ben jij misschien wel de staffunctionaris kwaliteit die binnenkort het management van onze afdeling Expertise en Behandeling gaat ondersteunen bij de implementatie en uitvoering van het kwaliteitsbeleid.

In jouw functie lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van zorg voor onze cliënten, door je op operationeel niveau bezig te houden met de ontwikkeling van het kwaliteitsbeleid. Je stelt verbetervoorstellen op en je zorgt ervoor dat deze niet alleen worden geïmplementeerd en geborgd, maar ook getoetst worden aan de praktijk. Je voert onderzoeken uit op het gebied van kwaliteitszorg en je verzamelt, analyseert en verwerkt deze gegevens tot heldere rapportages voor het management van de afdeling Expertise en Behandeling.

Jij vindt het leuk om je bezig te houden met zaken als kwaliteitsregistraties, documentbeheer en de (interne) audit. Aan afwisseling geen gebrek: naast bovenstaande werkzaamheden ondersteun je ook relevante (inhoudelijke) commissies en werkgroepen E&B. Vanuit de interesse voor jouw vakgebied weet jij welke informatie belangrijk is voor het totale kwaliteitsbeleid/ (para)medisch beleid en adviseer je de bedrijfskundig manager Expertise & Behandeling daarover.

Wie zoeken wij?

  • Jij hebt sterk ontwikkelde sociale vaardigheden, je communiceert duidelijk, je kunt je goed in een ander verplaatsen en je beweegt je makkelijk binnen verschillende lagen van de organisatie. Je bent integer, flexibel en pragmatisch.
  • Adviseren gaat jou van nature goed af en je bent organisatorisch sterk.
  • Deadlines vind jij geen probleem.
  • Je werkt zelfstandig en neemt graag initiatieven.
  • Door jouw oplettendheid ontgaan details je niet snel, zonder het grote geheel uit het oog te verliezen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau met afstudeerrichting op het terrein van onder gezondheidszorg of beleid / organisatie.
  • Je hebt actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van patiënten- en kwaliteitszorg, adviesvaardigheden en kwaliteitssystemen.
  • Natuurlijk zorg je dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de zorg, op zorginhoudelijk- en managementniveau.

Wat bieden wij jou?
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld kennisuitwisseling met je collega’s, opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link om te zien welke trainingen jij kunt volgen.

Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens onze werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag werken we samen aan onze klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, die bestaat uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen. Daarnaast bieden we een meerkeuze-systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je fiscale voordelen hebt bij de aanschaf van een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets;

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Staffunctionaris kwaliteit is ingeschaald in FWG 50.

Waar kun je terecht voor informatie?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Nicoline van der Hagen, Manager Expertise & Behandeling, via tel: 010 – 427 81 99.

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Kwaliteitsmedewerker
3500 - 4200
Raaak Personeel
Barendrecht
Kwaliteitsmedewerker
Raaak Personeel
Barendrecht, 2991XT
Kwaliteitsmedewerker
Randstad
Rotterdam, 3031ED
Kwaliteitsmedewerker
Raaak Personeel
VLAARDINGEN
Kwaliteitsmedewerker
Raaak Personeel
Vlaardingen, 3133EE