Adzuna logo

Verpleegkundige Praktijkopleider

Plaats: Nederland
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Als praktijkopleider ben je de spil tussen de organisatie en de opleiding. Een belangrijke functie die ervoor zorgt dat wij als Argos Zorggroep de kwaliteit van zorg kunnen blijven leveren die wij verwachten Je verzorgt de praktijkopleiding van leerlingen (BBL/duaal en BOL, (mbo of hbo)) waarbij je hun begeleidt, ondersteunt en coacht tijdens hun beroepsopleiding tot verzorgende of verpleegkundige. Daarnaast ben je ook kritisch op onze Argos Academy, zodat we een nog hogere kwaliteit van scholing en opleiden kunnen leveren. Je participeert in opleidingsvraagstukken en bewaakt en optimaliseert het leer- en opleidingsklimaat op afdelings- en locatieniveau op de aan jouw toegewezen locaties. Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Binnen Argos Zorggroep is er volop aandacht voor opleiding, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden!

Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan vandaag en ga binnenkort aan de slag als praktijkopleider in de regio Rotterdam.

Wat bieden wij jou?

- Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link om te zien welke trainingen jij kunt volgen;

- Werken bij Argos Zorggroep is meer dan werk alleen. Je wordt onderdeel van een deskundig en inspirerend team van professionals binnen de Argos Academy. Samen werken jullie aan de klantbelofte “Met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze”. In het team is de sfeer ongedwongen, er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen!

- Scholings- en bijscholingsmogelijkheden via Argos Academy. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden;

- Een marktconform salaris, schaal FWG 45, (Max. €3153,90 per maand op basis van een 36-urige werkweek);

- Een vaste eindejaarsuitkering (7,4%) die vanaf 2020 bestaat uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;

- Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.

Waarom is dit de baan voor jou?

- Je bent iemand die anderen weet te inspireren en te motiveren;

- Je hebt hbo werk- en denkniveau en je bent in bezit van een diploma verpleegkunde (hbo of mbo), het diploma Praktijkopleider (hbo of mbo)of Lerarenopleiding en bent BIG geregistreerd;

- Je hebt een zorghart en werkt graag mee aan de ontwikkeling van jouw collega’s;

- Je bent zelfstandig en bent iemand die goed kan organiseren;

- Je kunt goed communiceren;

- Je bent stressbestendig en flexibel.

Waar kom je te werken?

Argos Zorggroep is een VVT instelling die actief is in de regio Rotterdam. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in mooi gelegen en goed bereikbare huizen. Is deze vacature niet dichtbij je woonplaats en woon jij bijvoorbeeld in Delft, Spijkenisse, Barendrecht of Naaldwijk? Solliciteer dan alsnog, dan gaan wij op zoek naar een match dichterbij huis.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en een selectie assessment zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Aan de slag!

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op met Iris Theeuwen, manager Argos Academy, telefoon: 010-4278138.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Praktijkopleider Zorg Parttime
3800
Samen Professionals
's-Gravenhage
Praktijkopleider Lastechniek
Betaselect
Zaandam, 1508 EE