bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Accountmanager

Plaats:
Assen
Bedrijf:
Bloem Sealants BV

Solliciteren

Bloem Sealants BV zoekt een Accountmanager te Assen MBO geplaatst op 26-10-2020

Bloem Sealants bv is op zoek naar een fulltime:

Accountmanager / Adviseur

Voor Noord Nederland. Friesland, Groningen, Drenthe, gedeelte Flevopolder en de kop van Noord-Holland

Wat zijn je werkzaamheden?

Als Accountmanager/Adviseur bij Bloem Sealants ben je zelfstandig werkzaam binnen je eigen regio. Je bent verantwoordelijk voor de bestaande klantenportefeuille en uitbreiding hiervan. Je werk is afwisselend en uitdagend van aard. Je bent verantwoordelijk voor een heldere verkoop en advisering van waaruit commerciële kansen worden gerealiseerd. Je geeft je klanten technische ondersteuning en waar nodig breng je een adviesrapport uit. Verder verzorg je trainingen en presentaties en ben je aanwezig op de beurzen waar wij aan deelnemen. Je blijft op de hoogte van de nodige vakkennis en houdt marktontwikkelingen bij en denkt mee inzake ontwikkelingen die gunstig zijn voor Bloem Sealants.

Wat biedt Bloem Sealants jou?

Een afwisselende en uitdagende job bij een dynamisch familiebedrijf daterend uit 1954. Een professionele werkomgeving waarbij een proactieve instelling gewaardeerd wordt. Je werkt samen met betrokken collega’s in de binnendienst en buitendienst. Naast een marktconform salaris is er een pensioenregeling plus andere emolumenten. Na je inwerkperiode zal je zelfstandig je werkzaamheden kunnen uitvoeren, waarbij je onder andere beschikt over een bedrijfsauto, laptop en smartphone.

Wat vragen we van jou?
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare, commerciële functie
  • Je hebt affiniteit met de bouwcultuur
  • Bij voorkeur heb je kennis van afdichtingsproducten vanuit verkoop en/of praktijk
  • Je bent in staat een netwerk te onderhouden en verder uit te breiden
  • Relatiebeheer is je bekend en je bent enthousiast in je presentatie.
  • Je vind het prettig om zelfstandig te werken en beschikt over assertiviteit en doorzettingsvermogen.
  • Om je regio goed te kunnen beheren ben je woonachtig in het rayon.
En wij zijn?

Bloem Sealants BV is als Nederlands familiebedrijf sinds 1954 actief in het adviseren en leveren van producten naar voornamelijk de bouwwereld. Met regelmaat zijn wij trotse bouwpartner bij toonaangevende projecten in de woning- en de utiliteitsbouw. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Westvlietweg aan de rand van Den Haag. Onder Bloem Sealants’ merknamen worden professionals in de glas-, gevel- en schilderbranche landelijk en daarbuiten beleverd met afdichtingsproducten en beglazingsmaterialen. Ga voor een impressie naar www.bloemsealants.com.

Solliciteren?
Heb je interesse in deze veelzijdige job, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Je CV met motivatie kun je sturen t.a.v. de heer Bas Bouthoorn.

Interesse in de functie van Accountmanager bij Bloem Sealants BV regio Assen?Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Accountmanager

Randstad Nederland
4000.0
Leek, 9351VA
meer over deze vacature »

Accountmanager

Randstad Nederland
2770.0
Groningen, 9723AZ
meer over deze vacature »