bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Schoonmaak medewerker Vijlen

Plaats:
Vijlen
Bedrijf:
Asito

Solliciteren

Deze vacature als schoonmaak medewerker bij Reevallis in Vijlen kan zomaar jouw nieuwe baan worden als je een lach op het gezicht van de bezoekers wil toveren. Ben je daarbij niet bang om de handen uit de mouwen te steken, dan ga jij het verschil maken. Reevallis in Vijlen ziet jou graag in het team van schoonmaakmedewerkers. Ben jij beschikbaar om het team te versterken op de maandag en vrijdag tussen 9.00-15.00 uur? Het is hard werken om samen de bungalows van het park tijdig schoon te krijgen voordat de nieuwe gasten arriveren, maar je werkt samen in een gemotiveerd team. Iets voor jou? Solliciteer dan snel en wij zorgen voor een kennismaking op locatie.

Reageren?

Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk? Solliciteren doe je door onderstaand formulier in te vullen of je CV en motivatie te sturen naar onderstaande contactpersoon.

Naam Marloes van Geffen
E-mail m.vangeffen@asito.nl
Solliciteer nu Delen

Uren: 18 uur per week
Plaats: VIJLEN

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker Vijlen die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Schoonmaken van de bungalows en natuurlijk met een lach op je gezicht;
  • Gasten blij maken met schone bungalows;
  • Bankhangen doe je thuis, bij ons steek je de handen uit de mouwen.
Wat vragen wij van jou?

Je bent op korte termijn beschikbaar; Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal goed; Je wilt meer per uur verdienen dan in een winkel; Er kan bij jou altijd een lach vanaf; Je houdt van schoon en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Locatie: Reevallis Vijlen

Wat hebben wij te bieden?

Bij 21 jaar of ouder krijg je een uurloon vanaf € 11,27 bruto per uur; Een contract van 7 maanden en bij goed functioneren mogelijkheid tot verlenging met een vast contract; Goede pensioen regeling; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; Een extra vakantie dag die je kan opnemen op je verjaardag; Kortingen op diverse verzekeringen; Eindejaarsuitkering conform CAO.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Marloes van Geffen, m.vangeffen@asito.nl.
Solliciteren kan tot en met maandag 16 november 2020

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collega’s bij Asito hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij Asito. Wij noemen dat het Asito-gevoel. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.