bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

SOFTWARE ENGINEER

Plaats:
Panningen
Bedrijf:
WP Haton

Solliciteren

VACATURE SOFTWARE ENGINEER

Een wereldwijd A-merk, 4x Best Managed Company en koploper in innovatieve concepten voor industriële bakkerijen: dat is WP Haton! Dagelijks laten meer dan 100 medewerkers onze klanten, collega’s en partners excelleren en groeien.

Op dit moment bevinden we ons in een transformatie naar een digitale wereld. Open data en datamanagement zijn onderwerpen die hoog op de agenda staan. Om toekomstbestendig te blijven en beleid te ontwikkelen op basis van feitelijke data zijn we op zoek naar iemand die met ons groeit als…

SOFTWARE ENGINEER

Dit is jouw rol
In de functie van Software Engineer werk je op het snijvlak van informatievoorziening en beleidsontwikkeling. Je werkt met (on)gestructureerde en zeer gevoelige data en ontwikkelt complexe modellen die veel business impact hebben. Om dit te realiseren bouw en valideer je risicomodellen en je programmeert beslisregels waarop keuzes gemaakt kunnen worden in de te ontwikkelen richting. Je test bestaande voorspelmodellen, breidt deze uit met nieuwe informatie én je bewaakt de kwaliteit van de opgeleverde producten. Je draagt eraan bij dat deze oplossingen en producten zodanig werken dat deze geïmplementeerd kunnen worden. Als Software Engineer heb je veel contacten, zowel binnen als buiten de organisatie. Je werkt vanuit het team Industrie 4.0 en in nauwe samenwerking en afstemming met andere teams in de organisatie.

Dit ben jij

- Je hebt een HBO/WO-masterdiploma, bijvoorbeeld in de richting: econometrie, statistiek, wiskunde, natuurkunde of informatica

- Je hebt interesse voor en eventueel ervaring met programmeertalen

- Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Industrie 4.0

- Je schakelt snel en doorziet hierbij zaken vanuit een breder perspectief

- Uitstekende communicatieve skills

- Proactief, resultaatgericht en aanstekelijk enthousiast over data techniek en analyse


Dit is wat we jou bieden
Een kans om aan de slag te gaan in ons nieuw te creëren innovatieteam: WP Haton 4.0. Wij zijn een gedreven, platte organisatie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. We zijn informeel, pragmatisch en weten dat onze mensen het verschil maken naar onze klanten. Dit zie je ook terug in je arbeidsvoorwaarden; je krijgt een goed salaris (CAO Metalektro) en alle voorzieningen om je functie uit te oefenen en jou als mens te laten groeien.

Enthousiast?
Mail dan je motivatie met curriculum vitae naar sollicitatie@wp-haton.com.

Print this page

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Software Engineer

Synsel Techniek
Limburg Venray 5801 AA
meer over deze vacature »

Software Engineer

Continu
Venlo, Limburg, 5928PP
meer over deze vacature »

PLC Software Engineer

Synsel Techniek
Limburg Venray 5801 AA
meer over deze vacature »