Adzuna logo

Werkvoorbereider

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Dit landelijk opererende bouwbedrijf barst van de ambities. Complexe werken gaan zij daarbij niet uit de weg. De gerenommeerde aannemer kan leunen op een rijke historie van meer dan 150 jaar. Hoewel de business natuurlijk in het bouwen zit, is de belangrijkste pijler binnen de organisatie het personeel. Er heerst een groot gevoel van saamhorigheid en de onderlinge band is daarmee dan ook zeer sterk. Zowel voor als na het werk.Functie inhoud:

In de functie van senior werkvoorbereider breng je in teamverband bouwprojecten tot uitvoer. Hierbij coach je de werkvoorbereiders binnen het projectteam en stuur je hen aan. Je bent verantwoordelijk voor de tijdige totstandkoming en distributie van (productie)tekeningen. Hiertoe signaleer je meer- en minderwerk, waarover je rapporteert binnen het uitvoeringsteam. Verder maakt je deelschema's en bereken je hoeveelheden ten behoeve van bestellingen en verrekeningen met toeleveranciers. Je stelt registraties op ten aanzien van werkmethoden, manuren, productievoortgang en werkprestaties. Tot slot biedt je de uitvoerder ondersteuning bij de technisch / administratieve werkzaamheden ten behoeve van de kostenbewaking.Functie eisen:

Naast dat jij een afgeronde opleiding in de richting van bouwkunde op zak hebt, beschik je over meerdere jaren werkervaring binnen de werkvoorbereiding. Binnen je functies heb je projecten onder je hoede gehad binnen zowel de woning- als utilitaire bouw, waarbij je hebt gewerkt met onder andere Revit en Autocad binnen een BIM-omgeving. Je weet precies hoe je complexe werken aanvliegt en weet daarbij ook je collega's aan te sturen en te enthousiasmeren. Geboden wordt:

We bieden je een mooie werkomgeving met sterke arbeidsvoorwaarden. Benieuwd naar de exacte arbeidsvoorwaarden? Neem dan snel even contact op of solliciteer direct. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
VNOM
's-Gravenhage, 2552XS
Werkvoorbereider
Connetix
Botlek Rotterdam
Werkvoorbereider
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Rotterdam, Zuid-Holland, 3032 AE
Werkvoorbereider
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Dordrecht, Zuid-Holland, 3312 SE
Werkvoorbereider
Rotterdam