Adzuna logo

Calculator Engineer in Westland

Plaats: Monster
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

Techniek / BouwWerk jij ook mee aan de toekomst?

Ben jij de8 persoon als het gaat om de berekeningen van de benodigde materialen voor een gaaf internationaal project in de kassenbouw? En kun jij aan de hand van bestekken, tekeningen en prijsgegevens een begroting opstellen? Dan ben ik op zoek naar jou! Als calculator in deze functie ga jij meebouwen aan mooie projecten. Alle aanvragen voor turnkey kassenbouw projecten komen bij jou binnen, en deze vertaal jij naar een complete offerte. Jouw input is dus van groot belang, voor de basis van een nieuw succesvol project!Wat ga je doen als Calculator Engineer?

In overleg met de Salesafdeling maak je het eerste ontwerp van de kas om vervolgens aan de slag te gaan met het maken van een plattegrond in CAD. Je vraagt offertes op met betrekking tot o.a. glas, transport, verwarming en andere installaties. Met het TNO programma CASTA maak je sterkteberekeningen van je ontwerp. Hierbij houd je onder andere rekening met de specifieke eisen van de toekomstige locatie (land) van het kasproject. Al deze informatie voeg je samen om tot een kostprijsberekening te komen. In nauwe samenwerking met je collegas van Sales en Calculatie maak je zo een heldere en complete offerte voor de klant.

Jouw kwaliteiten kunnen gebruikt worden om de wereld van morgen, vandaag al mogelijk te maken!Wat breng je mee?

 • Het is een pre9 als je ervaring hebt in een technische functie, maar het is geen vereiste! Als jij net van school komt, ben je ook van harte welkom!
 • Je kunt goed samenwerken
 • Je hebt goede communicatieve waardigheden
 • Je bent stressbestendig
 • Afgeronde technische MBO of HBO opleiding. Bijvoorbeeld richting bouwkunde of werktuigbouwkunde
 • Sterk analytisch vermogen
 • Ervaring met CAD is een pre9


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf;
 • Ruimte om zowel jezelf als de organisatie verder te ontwikkelen;
 • Een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste collegas;
 • Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert;
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij we de richtlijnen van de cao Metaal & Techniek gehanteerd worden


Waar vind je deze uitdaging

Je gaat aan de slag bij een specialist in het bouwen van innovatieve kassenbouwprojecten over de hele wereld. Ondernemers over de hele wereld stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de kassen en de installaties. Deze onderneming heeft zichzelf de afgelopen jaren op afgestemd. Momenteel zijn er 90 medewerkers actief op kantoor, en in de fabrieken om deze snelle ontwikkelingen vorm te geven. De eigen R&D afdeling van deze organisatie ligt ten grondslag aan unieke innovaties!

De organisatie is een familiebedrijf waar ondertussen de 2e generatie aan het hoofd staat. Met de contante focus op ontwikkelingen loopt deze kassenbouwer voorop met de duurzame kijk op de bedekte teelt over de hele wereld. De organisatie behoort tot de categorie excellente ondernemingen!Enthousiast, neem contact op met

Cas van Dijk (06) 43 26 21 91

Solliciteren