Adzuna logo

Meewerkend Uitvoerder

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze opdrachtgever is een regionaal bouwbedrijf in de omgeving van Bergen op Zoom. Rondom deze regio zijn zij dan ook meestal actief en realiseren zij een diversiteit aan bouwprojecten. Denk hierbij aan luxe, moderne woningbouw, aanbouwen, dakopbouwen, maar ook renovatie-, restauratie en authentieke residentiële woningbouwprojecten. Alle projecten moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn maatwerk. Ze worden van begin tot eind ontwikkeld op basis van persoonlijke wensen. Persoonlijke betrokkenheid staat dan ook hoog in het vaandel bij dit bouwbedrijf. Functie inhoud:

Voor een regionaal bouwbedrijf ben ik op zoek naar een meewerkend uitvoerder, die zelfstandig een bouw kan leiden, maar daarnaast ook graag nog zelf de handen uit de mouwen steekt. Je bent o.a. verantwoordelijk voor:
  • het reilen en zeilen op de bouwplaats
  • aansturing van de timmerlieden en andere bouwplaatsmedewerkers
  • contact met de klant
  • aansturing van onderaannemers en leveranciers
  • oplossen van ad-hoc problemen tijdens de bouw
  • Planningen maken
Functie eisen:

Bij voorkeur heb je een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde en heb je ervaring op het gebied van ( luxe) woningbouw en verbouw. Je bent iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een kritische blik en je gaat een uitdaging niet uit de weg. Je denkt vooruit en kunt goed probleemoplossend handelen. Daarbij ben jij degene die de rust bewaart en overzicht houdt in hectische tijden. Ook is het belangrijk dat je tekeningen kunt lezen. Geboden wordt:

Wij bieden je een mooie, zelfstandige functie bij een kleinere aannemer, die mooie werken maakt. Je zult verantwoordelijk zijn voor 1 á 2 grotere werken, waarvan jij zelfstandig de bouwplaats runt. Een uitdagende en vrije rol! Daarbij heeft iedereen die werkzaam is bij dit bouwbedrijf passie voor zijn vak en heerst er een fijne sfeer. Een vast contract ( na een eventuele detacheringsperiode) behoort tot de mogelijkheden. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren en om op plaats van bestemming te komen krijg je de beschikking over een bedrijfsbus. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Meewerkend Uitvoerder
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Oss, Noord-Brabant, 5345 WZ
Meewerkend Uitvoerder
demt flex
Noord-Brabant
Meewerkend uitvoerder
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Deurne, Noord-Brabant, 5705 AR
Meewerkend Uitvoerder
2500 - 3500
Eminent Groep
's-Hertogenbosch
Meewerkend Uitvoerder Bouw
Continu Professionals
Drunen