Adzuna logo

Verzorgende IG - Dementie

Plaats: Groesbeek
Bedrijf: Akkolade
Solliciteren

Omdat jij als verzorgende IG op deze kleine locatie een vertrouwd gezicht bent, bouw je ook echt een band op met de dementerende bewoners. Je helpt de bewoners om structuur aan te brengen in hun dag en stimuleert elke bewoners op de best passende manier.

  • Standplaats: Groesbeek
  • Uren: 16 tot 32
  • Functie: Verzorgende IG niveau 3
  • Vakgebied: Dementie, Verpleeghuis

Jouw functie

Omdat jij als verzorgende IG op deze kleine locatie een vertrouwd gezicht bent, bouw je ook echt een band op met de dementerende bewoners. Je helpt de bewoners om structuur aan te brengen in hun dag en stimuleert elke bewoners op de best passende manier. Een plezierig woonklimaat is waar jij elke dag naar streeft.

Voor een kleinschalige woongroep PG pas jij als verzorgende IG de lichamelijke, geestelijke en sociale hulp aan op de wensen en behoeften van de individuele bewoner. Je verricht verpleegtechnische handelingen en ondersteunt en begeleidt de bewoners bij het bevorderen van hun zelfredzaamheid. Je zet je elke dag in om hun dag een extra stukje glans te kunnen geven.

Op deze kleinschalige woonkamer zowel een verzorgende als een sociale rol. Je helpt dementerende bewoners met hun persoonlijke verzorging. Bijvoorbeeld in de ochtenddienst met opstaan, aankleden en houdt ze daarna gezelschap bij het ontbijt.

Wij bieden jou:

  • CAO VVT - FWG 35 (Salaris maximaal: € 2.762,34)
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast
  • Contracturen bespreekbaar: 16 tot 32
  • Regio: Nijmegen
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: flexibel werkrooster, pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Jouw profiel:

  • Diploma mbo verzorgende IG niveau 3

Onze procedure:

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector, waar jij een vaste baan krijgt. Na jouw vrijblijvende reactie nodigen we je graag uit voor een kennismaking met ons. Tijdens de kennismaking vertellen we jou alles over het team, de functie en de voorwaarden, maar bespreken we vooral ook jouw wensen en kwaliteiten. Jij staat centraal in deze procedure!

Door het Coronavirus hebben wij onze procedure aangepast. Kennismaken zal zoveel mogelijk plaatsvinden via videobellen. Als je positief bent over het team word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt dan in dienst bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe vaste baan

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: