Adzuna logo

Onderhoudsschilder Delft

Salaris: 2500-3500
Plaats: Delft
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Voor een grote opdrachtgever in de omgeving Delft zijn wij op zoek naar een zelfstandige schilder die alle fijne kneepjes van het vak kent. De opdrachtgever waar je aan de slag gaat houdt zich bezig met uitvoeren, renoveren en onderhouden van alle voorkomende binnen- en buitenschilderwerken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf en zij vinden uitmuntende service belangrijk. Hoe zien jouw werkzaamheden eruit? - Allereerst afplakken natuurlijk, schuren en lakken; - Je kan advies geven wat betreft kleurgebruik en materiaalgebruik; - Behandelen van kleine houtrot reparaties; - En tot slot lever je het werk spik en span af!

Functie-eisen

- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als schilder; - Een rijbewijs en (bij voorkeur) eigen vervoer; - Een geldig VCA of je bent gemotiveerd om deze via ons te behalen; - Een schildersdiploma (pré); Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan? Neem vandaag nog contact met ons op!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een organisatie die de totale zorg voor vastgoedonderhoud biedt. De pijlers onder het bedrijf blijven echter onveranderd: medewerkers leveren hoge kwaliteit en een optimale dienstverlening! Daarnaast streeft men er voortdurend naar de manier van werken, producten en diensten te vernieuwen.

Bedrijfscultuur

In dit bedrijf kun je doorgroeien en worden er gedurende het jaar diverse cursussen aangeboden. Er heerst een fijne informele werksfeer!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Onderhoudsschilder Delft
EDU Werving en Selectie
Delft, 2628AR
Onderhoudsschilder (Delft)
2500-3500
Delft
Onderhoudsschilder DELFT
2500-3500
Delft
Onderhoudsschilder Delft
2500-3600
Delft