bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Klantenservice Teamleider

Plaats:
Nijmegen
Bedrijf:
Yource

Solliciteren

Zoek jij een gave job waarbij je jouw inbound klantenservice team naar het volgende niveau kunt begeleiden? Op onze Outsourcing locatie in Nijmegen kun jij als Klantenservice Teamleider jouw creativiteit kwijt voor verschillende opdrachtgevers!

Als Teamleider Klantenservice in Nijmegen, naast station Dukenburg, ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, begeleiding, rapportages, coaching en medewerker tevredenheid voor één van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn divers en zijn koploper in hun branche. Denk aan de Telecommunicatie-, Energie- en Netwerkbranche. Jouw team bestaat uit 15 tot 25 gemotiveerde en gedreven medewerkers die verschillende inbound werkzaamheden verrichten en zo de beste service mogelijk aan de klanten verzorgen. De sfeer op de vloer is informeel en gezellig, er heerst een wij-cultuur en er wordt met het hele team samengewerkt om de doelstellingen te behalen.

#vacatures #service #manager # teamleider #nijmegen # yource #solliciteren #klantenservice

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Teamleider

YoungCapital B.V.
Nijmegen
meer over deze vacature »

Teamleider, Nijmegen

YoungCapital B.V.
Nijmegen, Gelderland
meer over deze vacature »