bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Schoonmaak medewerker

Plaats:
Houten
Bedrijf:
Asito

Beschrijving

Ben jij zelfstandig en beheers jij de Nederlandse taal goed? Dan kom ik graag in contact met jou. Je bent in Houten verantwoordelijk voor de schoonmaak van de kantoren. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 17.00-19.00 uur.

Reageren?

Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk? Solliciteren doe je door onderstaand formulier in te vullen of je CV en motivatie te sturen naar onderstaande contactpersoon.

Naam Danielle Klas
E-mail d.klas@asito.nl
Solliciteer nu Delen

Uren: 10 uur per week
Plaats: HOUTEN

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaakwerkzaamheden;
  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
  • Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.
Wat vragen wij van jou?

Ervaring in de schoonmaak is gewenst; Goede beheersing van de Nederlandse taal; Een flexibele instelling; Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en je ziet werk liggen; Locatie: Houten.

Wat hebben wij te bieden?

Salaris conform de CAO van de schoonmaakbranche; Eindejaarsuitkering; Vastigheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt deze omgezet naar onbepaalde tijd; Goede pensioenregeling; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; Een extra vakantie dag die je kan opnemen op je verjaardag.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Danielle Klas, d.klas@asito.nl.
Solliciteren kan tot en met woensdag 21 oktober 2020

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collega’s bij Asito hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij Asito. Wij noemen dat het Asito-gevoel. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk.

*