Adzuna logo

Projectleider O&R

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Klein onderhoud, groot onderhoud, planmatig onderhoud... Voor alle onderhoudsdiensten kan je bij deze organisatie terecht. Hoewel er inmiddels al meer dan 200 medewerkers werkzaam zijn, voelt het echt nog als een familiebedrijf. Korte lijnen, veel aandacht voor elkaar en veel mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en door te groeien. In het werkproces gaat men innovatief te werk, om zo de duurzaamheid constant te verhogen.Functie inhoud:

Als projectleider ben je de manager van het bouwproject en vorm je de spil tussen het bedrijf en de opdrachtgever(s). Je draagt een overkoepelende verantwoordelijkheid van planning / organisatie en de relatie met de opdrachtgever, over technische-, financiële- en kwaliteitsaspecten. Je bewaakt de planning zodat de overeengekomen deadlines worden gehaald en je overziet en coördineert alle bouwactiviteiten. Je zorgt tevens voor oplossingen van technische problemen, houdt de kwaliteit in het oog en draagt de budgettaire verantwoordelijkheid van het project richting de directie.Functie eisen:

  • Een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding;
  • Minimaal 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Klantgericht, kostenbewust & resultaatgericht;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.
Geboden wordt:

  • Uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een informele werksfeer binnen een hecht team;
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden.
Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Rotterdam, Zuid-Holland, 3011 XA
Projectleider
Artiflex
Capelle aan den IJssel, 2909VA
Projectleider
TECHNICHE bv "building careers"
Schoonhoven
Projectleider
VNOM
Hardinxveld-Giessendam, 3371 VG
Projectleider
4800
Olympia
MOERDIJK, 4782 PX