Adzuna logo

Verpleegkundige - Lange routes thuiszorg

Plaats: Barneveld
Bedrijf: Akkolade
Solliciteren

Nu de zorg weer wordt opgestart ben jij hard nodig als Verpleegkundige in de verpleeghuizen en thuiszorg teams. Doordat mensen weer naar de huisarts gaan en de geplande zorg op gang komt wachten onze teams een hoge piek in zorgvraag. Help jij mee?

 • Standplaats: Barneveld
 • Uren: 16 tot 32, 20 tot 32, 32 tot 40
 • Functie: Verpleegkundige niveau 4, Verpleegkundige niveau 5, Verpleegkundige niveau 6
 • Vakgebied: Thuiszorg , Verpleeghuis

Jouw functie

Nu de zorg weer wordt opgestart ben jij hard nodig als Verpleegkundige in de verpleeghuizen en thuiszorg teams. Doordat mensen weer naar de huisarts gaan en de geplande zorg op gang komt wachten onze teams een hoge piek in zorgvraag. Help jij met ons mee?

Zowel in de thuiszorg als in de verpleeghuis teams ben jij hard nodig. We hebben meerdere teams die een collega zoekt waarmee ze samen de schouders eronder kunnen zetten. Het team geeft aan dat jij je wensen mag aangeven wat betreft werktijden. Ze willen het samen doen, maar ook met JOU meedenken. Jij bent belangrijk en wordt gezien! Want wil je liever in de ochtenden of avonden werken? Of liever geen nachten? Het team maakt het rooster op maat wat aansluit op jouw wensen als Verpleegkundige. Kom erbij!

Voor ons staat dat jij gelukkig wilt zijn in de zorg. Met de toenemende zorgvraag, maar ook de corona-crisis heb jij al veel meegemaakt als Verpleegkundige. Misschien ben je wel onrustig, op zoek en weet je niet zo goed waar ik nu echt kan passen. Akkolade luistert naar je en begeleidt niet alleen naar een baan in loondienst, maar ook een baan waar jij gelukkig van wordt.

Wij bieden jou:

 • CAO VVT - FWG 50/55 (Salaris maximaal: € 4.161,92)
 • Contracturen bespreekbaar: 16 tot 32
 • Contracturen bespreekbaar: 20 tot 32
 • Contracturen bespreekbaar: 32 tot 40
 • Regio: Barneveld
 • Uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden passend bij de functie
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: flexibel werkrooster, pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Jouw profiel:

 • Diploma mbo verzorgende IG niveau 3

Onze procedure:

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector, waar jij een vaste baan krijgt. Na jouw vrijblijvende reactie nodigen we je graag uit voor een kennismaking met ons. Tijdens de kennismaking vertellen we jou alles over het team, de functie en de voorwaarden, maar bespreken we vooral ook jouw wensen en kwaliteiten. Jij staat centraal in deze procedure!

Door het Coronavirus hebben wij onze procedure aangepast. Kennismaken zal zoveel mogelijk plaatsvinden via videobellen. Als je positief bent over het team word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt dan in dienst bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe vaste baan

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: