Adzuna logo

Verzorgende IG - Dementie Thuiszorg

Plaats: Barneveld
Bedrijf: Akkolade
Solliciteren

Vind jij het een uitdaging om onze clienten te helpen langer gelukkig en zelfstandig thuis te laten wonen? Langer thuis wonen zoals jouw cliënten dat graag willen. Jij bent daar de schakel in als Verzorgende IG. Dan hebben wij een aantal kleine wijkteams in de wijk en op aanleunlocaties.

  • Standplaats: Barneveld
  • Uren: 16 tot 32, 20 tot 32
  • Functie: Verzorgende IG niveau 3
  • Vakgebied: Thuiszorg

Jouw functie

We hebben routes op maat voor je. Wil je liever werken op een “dementie route” met meer begeleidende en signalerende taken of gaat je voorkeur uit naar een somatische route, we hebben de route en de gezellige wijkteams waar jij goed bij kan passen. Reageer gerust op deze vacature en we spreken elkaar snel. Tot sprekens!

Beeldbellen heeft een vlucht gekregen in de zorg. Misschien heb je er ook wel veel meegewerkt. Ook al moeten we slimmer gaan werken, we zullen altijd het persoonlijk contact kiezen boven de technologie. Sta jij er ook zo in? Of weet jij hoe we technologie en persoonlijk contact het beste kunnen combineren? Dan passen we denk ik heel goed bij elkaar. We horen graag jouw visie en mening hierover. Samen staan we sterk!

De teams zijn kleinschalig opgezet, waarbij we goed kijken naar de cultuur en samenstelling van het aantal verzorgenden en verpleegkundigen. Samen met je collega’s kies je voor de verrassing van de dag. De ochtenden en avonden bestaat uit geplande en ongeplande zorg (persoonsalarmeringen). Het is elke dag een combinatie van verpleegtechnische en begeleidende taken.

Wij bieden jou:

  • Contracturen bespreekbaar: 16 tot 32
  • Contracturen bespreekbaar: 20 tot 32
  • Regio: Barneveld
  • Uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden passend bij de functie
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: flexibel werkrooster, pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Jouw profiel:

  • Diploma mbo verzorgende IG niveau 3

Onze procedure:

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector, waar jij een vaste baan krijgt. Na jouw vrijblijvende reactie nodigen we je graag uit voor een kennismaking met ons. Tijdens de kennismaking vertellen we jou alles over het team, de functie en de voorwaarden, maar bespreken we vooral ook jouw wensen en kwaliteiten. Jij staat centraal in deze procedure!

Door het Coronavirus hebben wij onze procedure aangepast. Kennismaken zal zoveel mogelijk plaatsvinden via videobellen. Als je positief bent over het team word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt dan in dienst bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe vaste baan

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: