Adzuna logo

Stans Operator (Leeuwarden)

Plaats: Friesland
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om aan de slag te gaan als Stans machine operator te Leeuwarden Wij staan voor maatwerk en kwaliteit met betrekking tot het verpakken van verpakkingsmaterialen in de voedselindustrie. De vestiging in leeuwarden richt zich op het produceren en vervoeren van verpakkingsmaterialen, zowel nationaal als internationaal. Het werk zal zelfs tijdens een epidemie doorgaan, zoals de huidige samenleving waar wij ons in begeven. Hoe ziet jouw dag eruit? Soms langer door werken is voor jou geen issue en vind het niet erg om in wisselende diensten te werken. Jouw werkdag zal zijn van 05:45 - 14:00 of van 13:45 - 22:00, dit betreft een tweeploegendienst. Jouw gezellige twee mede collega’s staan om 05:45 of 13:45 klaar met een bakje koffie of thee om samen nog even te kletsen of een sigaretje te roken, voordat jouw werkdag begint op het hele uur. Het is belangrijk dat je precies te werk gaat en het beste uit jouw werkdag wil halen. Je zal de machine die je toegewezen krijgt dagelijks draaiende gaan houden. In de pauzes kun je vervolgens even bijkomen en samen met je collega´s lunchen met een goed bakje koffie of thee. We verwachten tevens van jou dat je kleine storingen aan de machine kan oplossen, zodat de machine binnen 30-60 min weer volledig draait. Op vrijdagmiddag gaan we altijd met het team een borreltje drinken om de week goed af te sluiten. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent voor deze functie? schroom dan niet om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wat verwachten wij van jou? * Opleidingsniveau: minimaal MBO 2; richting technische installaties en systemen of ICT. * Bereid tot het volgen van de opleiding Procesoperator Stansen. * Bereid in twee-ploegendienst te werken met uitbreiding naar drie-ploegendienst in drukke periodes. * Bedienen, in- en omstellen van de stansmachines. * Het plegen van onderhoud aan de productiemiddelen. * Het uitoefenen van procescontroles volgens vastgestelde procedures. * Controleren van de kwaliteit van de aangeleverde materialen en de gereedschappen op de juiste soort en hoeveelheden.

Functie-eisen

Wat kun je van ons verwachten? * Een startsalaris van €2082,17 exclusief een 20% ploegen toeslag * Werken binnen een dynamische twee ploegen team. * Reiskostenvergoeding indien nodig * Scholingsmogelijkheden, die ervoor zullen zorgen dat jij kan groeien binnen het bedrijf. * Bij goed functioneren volgt een vaste aanstelling!

Bedrijfsprofiel

Bauconflex is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling tussen vakmensen en opdrachtgevers in de bouw en techniek. We werken het meest met schilders, timmerlieden, loodgieters, cv installateurs en constructiebankwerkers. Wij zijn intermediair voor uitvoerende werkplekken, maar ook voor kaderfuncties in de technische branches. Als jij in ons team past proberen wij je zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers kunnen wij onze vakmensen vaak al binnen een korte termijn een uitzendbaan, detachering bij een project of een vaste baan aanbieden.Ook starters die in de bouw en techniek een carrière willen maken zijn uiteraard welkom bij ons. We kunnen je helpen bij het maken van een plan van aanpak en ontwikkelen van een POP (Persoonlijk OpleidingsPlan). Met behulp van subsidies zijn vaak budgetten te creëren om opleidingen te bekostigen. Daarnaast investeren wij zelf ook vaak in opleidingen voor kansrijke mensen. Daardoor hebben wij een ‘talenten pool’ met vaklieden die al jarenlang bij ons werken. Die mannen bieden we een baangarantie en daar hebben we ook echt een band mee.

Bedrijfscultuur

Zoek je werk en wil je dat wij jou helpen bij het vinden van een baan? Stuur ons jouw CV en stel jezelf even kort voor in dat bericht. Als je referenties hebt zien we die ook graag in jouw CV terug. Als we het idee hebben dat wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen gaan we altijd één persoonlijk gesprek aan. In dat gesprek luisteren we naar je wensen en ambitie en bespreken we de mogelijkheden van onze samenwerking. Wij bouwen samen met jou aan dé Toekomst.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Operator, Leeuwarden
12.8 - 16
Adecco Nederland
Leeuwarden, 8912 AX
Operator Leeuwarden
ManpowerGroup Netherlands
Leeuwarden, 8911AA
Bakker operator te Leeuwarden
13.01 - 16.21
Uitzendbureau Het Ambacht
Leeuwarden , Friesland, 8912 AZ