Adzuna logo

Werkvoorbereider

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Bij deze organisatie werken enthousiaste en betrokken medewerkers die elkaar inspireren en die met elkaar de beste plekken creëren om te werken en te wonen. Bij dit van oorsprong familiebedrijf zoeken ze altijd naar een manier om het anders en beter te doen. Ze zijn actief binnen diverse segmenten van de bouw, namelijk bedrijfshuisvesting, sport, onderwijs, wonen en zorg. Ze hebben architecten in huis, bouwers, planners en alle andere specialisten die nodig zijn voor het bedenken, bouwen en natuurlijk ook onderhouden van mooie bouwprojecten. Het fijne is dat ondanks de groei die dit bedrijf in meer dan 100 jaar heeft doorgemaakt, de sfeer gemoedelijk is gebleven en men oog heeft voor hun medewerkers.Functie inhoud:

Voor dit mooie familiebedrijf zoek ik een ervaren werkvoorbereider die graag zijn bijdrage wil leveren aan de mooie bouwprojecten van deze bouwer. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de begeleiding van het project. Je bent mede verantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde doelstellingen en je werkt als medewerker van het projectteam nauw samen met de projectleiding, projectcoördinatie, projectplanning en inkoop ten behoeve van voornamelijk utilitaire projecten. Ligt jouw hart bij uitdagende utiliteitsprojecten? Dan is dit een mooie kans voor jou!Functie eisen:

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en bij voorkeur een aantal jaar werkervaring als werkvoorbereider binnen de utiliteitsbouw. Je bent bekend met BIM en houdt je graag bezig met de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouw. Verder ben je een echte teamplayer, ben je proactief en heb je een commerciële instelling. Daarbij ben je communicatief sterk en kun je ook goed zelfstandig uit de voeten. Geboden wordt:

Naast uitstekende voorwaarden wil deze opdrachtgever je blijven inspireren en bieden ze je een uitdagende en informele werkomgeving waar de deuren voor elkaar open staan. Je kunt bij deze organisatie je ambities waarmaken en bouwen aan je ontwikkeling binnen jouw vakgebied. Jouw rol binnen dit bedrijf is uitdagend en je krijgt veel vrijheid. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
Artiflex
Moergestel, 5066AX
Werkvoorbereider
3500 - 5000
Werelds BV
's-Hertogenbosch, 5213JG
Werkvoorbereider
De Vries Werkendam B.V.
Werkendam
Werkvoorbereider
Artiflex Tilburg
Moergestel
Werkvoorbereider
Artiflex
Oosterhout, 4906BA