Adzuna logo

Projectleider

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze opdrachtgever is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend om de wensen van hun klanten optimaal in te kunnen vullen.
Bij onze opdrachtgever zijn ca. 230 medewerkers werkzaam. De kernactiviteit van hen is van oudsher woningbouw. Daarnaast zijn zij succesvol actief op het gebied van zorg en onderwijs.Functie inhoud:

Als projectleider leid je zowel kleine als grote woning- en utiliteitsbouw projecten. Je bent verantwoordelijk voor het hele bouwproces, zoals de voorbereiding, uitvoering, inkoop, oplevering en financiële afwikkeling. Je geeft leiding aan jouw projectteam en weet ze te motiveren om binnen de gestelde kaders een hoge kwaliteit te leveren. Samen met je projectteam stel je de projectplanning op, verzorg je de inkoop van materialen en onderaannemers en zorg je voor de realisatie. Daarnaast stel je de (financiële) rapportages op. Je onderhoudt de contacten met de opdrachtgever, architect, constructeur, leveranciers en derde. Naast de financiële bewaking ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en voortgang. Het gelijktijdig managen van meerdere projecten in de verschillende fases van het bouwproces maakt jouw baan afwisselend en dynamisch.Functie eisen:

  • Een afgeronde HBO / WO Bouwkunde opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met automatisering, digitalisering & innovatie, zoals BIM & Lean;
  • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Een positieve instelling met passie voor je vak;
  • Doortastend en durft beslissingen te nemen.
Geboden wordt:

Naast een goede beloning en uitstekende secundaire voorwaarden bieden we je een uitdagende functie bij een stabiele ontwikkelende bouwer, met mooie ontwikkelmogelijkheden en een prettige werksfeer. Je hebt een zelfstandige, verantwoordelijke functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider
4800
Olympia
Moerdijk
Projectleider
Neways
Son en Breugel, 5692EA
Projectleider
No Brothers
Oss
Projectleider
Breda Bouw B.V.
Teteringen
Projectleider
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Eindhoven, Noord-Brabant, 5611 AC