Adzuna logo

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Sta jij open voor nieuwe dingen en wil je werken bij een stabiele, maar ook nog steeds groeiende, ambitieuze bouwer? Dan is dit wellicht de plek voor jou! Deze bouwer ontwikkelt en bouwt uitdagende, complexe utilitaire projecten waarbij ze jouw kennis en drive goed kunnen gebruiken om de projecten efficiënt, op tijd en volgens de gestelde kwaliteitseisen op te kunnen leveren. Samenwerking met je collega's is hierin natuurlijk belangrijk en een positieve sfeer draagt hieraan bij. Draag jij hierin met humor en collegialiteit ook je steentje bij?Functie inhoud:

Voor deze ambitieuze organisatie ben ik op zoek naar een ervaren werkvoorbereider. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van complexe utilitaire projecten. Je ondersteunt de projectleiders, voert inkoopactiviteiten uit en overlegt over de afvoering van transporten. Tot jouw takenpakket behoort o.a.:
  • Beoordelen en verwerken van aangeleverde bouwinformatie
  • Inkoopvoorbereiding van leveranciers m.b.t. levering van materialen en diensten
  • Afroepen van (tijdelijke) gereedschappen en/ of hulpmiddelen
  • Controle facturatie
  • Bijwonen werkoverleggen
  • Aansturen engineering
  • Beheren van het projectdossier
Functie eisen:

Om deze rol goed uit te kunnen oefenen is het fijn als jij iemand bent die stevig in je schoenen staat met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die graag wil mee bouwen aan de organisatie. Daarbij heb je enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider binnen de utiliteitsbouw en heb je een relevant diploma op zak, bij voorkeur HBO Bouwkunde. Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig uit de voeten en hebt een proactieve houding. De uitdaging zit hem in de projecten en de snelheid van het proces, je moet je kennis en kunde kunnen laten gelden en snel beslissingen en keuzes durven maken. Verder heb je ook ervaring met BIM coördinatie en ben je bekend met het aansturing van engineering. Geboden wordt:

Wij bieden je een uitdagende rol in een dynamische werkomgeving met een club leuke collega's en daarbij mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Heb jij de ambitie om in de toekomst door te groeien, laat dan zien wat je in huis hebt en maak je klaar voor de volgende stap in je carrière. Zoek jij een rol waar jij vrijheid hebt, maar ook een team achter je hebt staan bij een groeiende, maar ook gezonde organisatie? Dan is dit de functie voor jou! Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Someren, Noord-Brabant, 5711 CS
Werkvoorbereider Utiliteitsbouw
Kracht Recruitment
Eindhoven, 5651GW
Werkvoorbereider utiliteitsbouw
Artiflex Midden Brabant
Rijen
Werkvoorbereider Utiliteitsbouw
Kracht Recruitment
Eindhoven
Werkvoorbereider Utiliteitsbouw
Propylon
Noord-Brabant