bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Senior Belastingadviseur

Plaats:
Wijchen
Bedrijf:
OOvB adviseurs en accountants Wijchen

Solliciteren

OOvB adviseurs en accountants - Wijchen zoekt een Senior Belastingadviseur te HBO geplaatst op 19-09-2020

Voor onze vestiging in Wijchen zijn wij op zoek naar een

Senior Belastingadviseur

Wat ga je doen?

Als Senior Belastingadviseur draag je bij aan de ontwikkeling van de vestiging Wijchen en de OOvB organisatie. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt. Je adviseert ondernemers bij fiscale vraagstukken en je bent aanspreekpunt voor de cliënt. Ook bespreek je zelfstandig of samen met de relatiebeheerder of vennoot de uitgevoerde opdrachten. Je bereidt je adviezen voor en werkt ze uit. Daarnaast beoordeel je gemaakte belastingaangiften.

Jouw profiel:

Je bent een breed georiënteerde en commercieel ingestelde Senior Belastingadviseur die kan signaleren, acquireren en adviseren. Je haalt plezier uit het onderhouden en uitbreiden van jouw netwerk en hebt bij voorkeur al een actief netwerk opgebouwd.

Je hebt een universitaire studie Fiscaal Recht/Fiscale Economie en/of een studie HBO-Fiscale Economie afgerond en je beschikt over meerdere jaren werkervaring. Tevens heb je affiniteit met het MKB. Competenties als analytisch vaardig, creatief, kwaliteits-, resultaat- en cliëntgericht passen bij jou. Daarnaast beschik je over goede contactuele vaardigheden en kun je goed samenwerken binnen een team.

Wat wij je bieden:

Een goede, gezellige, professionele werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt al je capaciteiten te benutten en verder te ontwikkelen. Om jou, naast je financiële vaardigheden, ook de mogelijkheid te bieden je door te ontwikkelen als persoon en als professional, hebben wij de OOvB Academy ontwikkeld. Aan dit programma kan iedere werknemer deelnemen. De balans tussen werk en privé is bij ons belangrijk, waardoor ook flexibele werktijden mogelijk zijn. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (als 36 vakantiedagen, pensioenopbouw).

Heb je nog vragen over deze vacature of OOvB als werkgever? Neem dan contact op met Jeroen van Boekel. 0412-612818

Interesse in de functie van Senior Belastingadviseur bij OOvB adviseurs en accountants - Wijchen regio ?Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Senior Belastingadviseur

Rousch
Euro 3500 - 5000, > Euro 5000
Sint Anthonis, 5845BT
meer over deze vacature »

Senior Belastingadviseur

Rousch
Euro 4900 - 5000, > Euro 5000
Veghel, 5463JW
meer over deze vacature »

Senior Belastingadviseur

Rousch
Euro 3500 - 5000
Veghel, 5461HD
meer over deze vacature »

Senior Belastingadviseur

Personato Werving en Selectie
Cuijk, Noord-Brabant, 5431AA
meer over deze vacature »