Adzuna logo

Kopersbegeleider

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Dit allround bouwbedrijf heeft kwaliteit voorop staan. Binnen het bedrijf is er veel aandacht voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. De organisatie heeft alle disciplines van nieuwbouw in huis; woningbouw, utiliteitsbouw en eigen ontwikkeling. Richting de kopers treedt de organisatie daadkrachtig op en kan zij snel inspelen op de veranderingen in de markt. Met een omzet van rond de 60 miljoen sturen zij voornamelijk aan op omzetbehoud in plaats van omzetgroei.Functie inhoud:

In de relatie met de kopers speel je als kopersbegeleider een centrale rol. Je bent de contactpersoon voor de kopers en begeleidt deze ten aanzien van alle afspraken. Ook ondersteun je kopers bij individuele wijzigingen. Verder maak je afspraken met showrooms, verwijst kopers door en onderhoud je de contacten met opdrachtgevers en de bouwmaatschappij. Ook stel je de basislijst van meer- en minderwerk samen, lever je alle koperswensen aan bij het projectteam, informeer je kopers over alle ontwikkelingen en organiseer je informatiebijeenkomsten voor kopers. Het betreft echt een representatieve baan met veel persoonlijke contacten met kopers.Functie eisen:

Je beschikt over een MBO / HBO Bouwkunde diploma of een afgeronde opleiding richting de makelaardij. Bij voorkeur beschik je ook over kennis van AutoCad en Revit en kan je er mee werken.Tevens beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Tot slot ben je klantgericht en ben je in staat om klantwensen om te zetten in concrete acties.
Geboden wordt:

Wij bieden een sterk salaris, aangevuld met een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden we je de mogelijkheid om direct in dienst te treden bij de opdrachtgever, zonder dat daar een detacheringsperiode aan vooraf gaat. Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en de functie zelf kan je gerust bellen op bijgevoegd telefoonnummer. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Kopersbegeleider
Propylon
Regio Rotterdam
Kopersbegeleider
Propylon
Zuid-Holland
Kopersbegeleider
Propylon
Zuid-Holland
Kopersbegeleider nieuwbouw
Multiselect Bouw & Infra
Leiden
Kopersbegeleider projectontwikkeling
Multiselect Bouw & Infra
Leiden