bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Verpleegkundige - Dialysecentrum

Plaats:
Zutphen
Bedrijf:
Akkolade

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een middelgroot Dialysecentrum, leuke collega's en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen?
Dan ben je hier aan het juiste adres!

  • Standplaats: Zutphen
  • Uren: 32 tot 36
  • Functie: Verpleegkundige niveau 4, Verpleegkundige niveau 5, Verpleegkundige niveau 6
  • Vakgebied: Ziekenhuis

Jouw functie

In deze veelzijdige, zelfstandige functie als dialyseverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor hoog en laag complexe behandelingen van patiënten met nierinsufficiëntie. Ook komen dialyses op de IC en CCU voor. Het bezoeken van patiënten thuis behoort ook tot jouw werkzaamheden.

Als dialyseverpleegkundige kom je te werken in een middelgroot dialysecentrum in Apeldoorn. Je komt te werken in een leuk team en werkt altijd in duo op patiënten. Op de afdeling worden patiënten met nierfalen behandeld door het uitvoeren van een nierfunctie vervangende therapie (hemodialyse of peritoneaal dialyse). Je werkt in een multidisciplinair team en de patiënten komen in drie groepen over de dag verdeeld, in de ochtend, middag en nacht. Je werktijden zijn hieraan gekoppeld. Daarnaast zijn er bereikbare diensten.

Je bezit een afgeronde opleiding tot dialyseverpleegkundige. Bij voorkeur ben je een ervaren collega, die naast hemodialyse ook ervaring heeft in het werken met peritoneaal dialyse. Je hebt oog voor maatwerk.

Wij bieden jou:

  • CAO ZKH - FWG 50 (Salaris maximaal: € 3.664,00)
  • Contracturen bespreekbaar: 32 tot 36

Jouw profiel:

  • BIG-geregistreerd als verpleegkundige
  • Diploma hbo verpleegkundige niveau 5
  • Diploma hbo verpleegkundige niveau 6
  • Diploma mbo verpleegkundige niveau 4

Onze procedure:

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector, waar jij een vaste baan krijgt. Na jouw vrijblijvende reactie nodigen we je graag uit voor een kennismaking met ons. Tijdens de kennismaking vertellen we jou alles over het team, de functie en de voorwaarden, maar bespreken we vooral ook jouw wensen en kwaliteiten. Jij staat centraal in deze procedure!

Door het Coronavirus hebben wij onze procedure aangepast. Kennismaken zal zoveel mogelijk plaatsvinden via videobellen. Als je positief bent over het team word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt dan in dienst bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe vaste baan

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.