Adzuna logo

Ervaren Werkvoorbereider (Appartementen)

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om echt je stempel te drukken op het gehele werkproces. Het kleine team aan ervaren bouwkundigen zetten gezamenlijk de schouders eronder om unieke en uitdagende projecten te realiseren; dit alles vanuit eigen ontwikkeling. Op het moderne kantoor is voldoende ruimte voor ontspanning en heb je de mogelijkheid om je werkdagen en -tijden flexibel in te delen. Functie inhoud:

Als senior werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding en begeleiding van de bouwprojecten. Dit geldt voor zowel de werkvoorbereidingsfase als de uitvoeringsfase. Tijdens de voorbereiding van projecten werk je voortdurend samen met de verschillende betrokken afdelingen binnen de organisatie. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden volg je vrijwel het hele bouwproces, van bouwtijdbepalingen tot materieelinzet, van contractstukkencontrole tot inkoopvoorbereiding. Zo bepaal je de juiste werkmethodieken, bewaak de planningen, controleer je tekeningen en werk je meer- en minderwerk uit. Functie eisen:

Je beschikt over een aantal jaar ervaring binnen de werkvoorbereiding, met daarvoor een afgeronde bouwkundige opleiding. Zelfstandig werken in een klein hecht team spreekt jou aan, waarbij je niet bang bent om je mening te geven of bij te sturen als je merkt dat het beter of efficiënter kan. Tevens ben je bekend met de meest recente software of ben je bereid om je hier verder in te ontwikkelen.Geboden wordt:

Voor deze functie bieden we een directe indiensttreding aan bij de opdrachtgever. Je pakket aan arbeidsvoorwaarden is gerust sterk te noemen, met een boven marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig? Neem dan contact op voor meer informatie. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Ervaren werkvoorbereider
Eminent Groep
Gouda, Zuid-Holland, 2801 AK
Ervaren werkvoorbereider
3500 - 5000
Eminent Groep
Alphen aan den Rijn
Ervaren Werkvoorbereider
Propylon
Zuid-Holland
Via Viku werken bij Staybridge appartementen
11.83 - 13.50 € Per uur
Viku
Den Haag, Zuid Holland