Adzuna logo

Uitvoerder

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Toekomstgericht bouwen. Daar staat deze aannemer voor. Duurzaamheid, digitalisering en dagelijks innoveren voeren daarbij de boventoon. Samenwerking met de opdrachtgevers, onderaannemers en andere instanties achten zij daarbij essentieel. Het familiebedrijf is financieel zeer gezond en heeft bouwen in het DNA zitten. Projecten lopen uiteen, van woonwijken tot appartementencomplexen en kantoorpanden, waarvan deels ook uit eigen ontwikkeling.Functie inhoud:

Als uitvoerder ben je, onder supervisie van de bedrijfsleiding, verantwoordelijk voor het daadwerkelijk realiseren van grotere of gecompliceerde projecten. Dit binnen de gestelde oplevertermijn en financieel budget met een zo hoog mogelijk rendement en binnen de, bij voorbereiding en overdracht vastgelegde, randvoorwaarden en volgens de voor de organisatie geldende kwaliteitssystemen. In het dagelijks werk geef je leiding aan alle interne en externe bouwplaatsmedewerkers. Functie eisen:

Je beschikt over de volgende kwaliteiten en eigenschappen:
  • Een afgeronde bouwkundige opleiding;
  • Leidinggevende capaciteiten;
  • Meerdere jaren ervaring binnen de woning- en/of utiliteitsbouw;
  • Je behoud overzicht, werkt gestructureerd en bent communicatief sterk
Geboden wordt:

We bieden je graag een arbeidsvoorwaardenpakket waar jij gelukkig van wordt! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder
Kracht Recruitment
Delft, 2624 AV
Uitvoerder
Artiflex
Capelle aan den IJssel, 2909VA
Uitvoerder
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Den Haag, Zuid-Holland, 2491 AH
Uitvoerder
Kracht Recruitment
Zuid-Holland
Uitvoerder
€ 2800 - € 4500
WR.nl Solliciteren
Den Haag , Zuid-Holland , 2512 VS