Adzuna logo

Laboratorium medewerker in Westland

Plaats: Naaldwijk
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

Tuinbouw / TeeltBen jij analytisch sterk en heb je een sterke voorliefde voor wat groeit, bloeit en groen is?
Heb je een hands-on mentaliteit en ben je een doorzetter en altijd op zoek naar verbetering van het product? Dan zijn we op zoek naar jou!Wat ga je doen als Laboratorium medewerker?

Verwerken en analyseren van verschillende testen een groot aantal samples. Deze samples bestaan uit een groot scala aan verschillende gewassen welke getest worden op verschillende pathogenen welke van tevoren secuur zijn geselecteerd. Je zal microbiologische toetsen uitvoeren met behulp van selective plating in combinatie met moleculaire bevestigingstoetsen. En je zal ondersteuning bieden in de serologische toets. Dit betekent een dynamische maar ook afwisselende functie!

De geproduceerde data omzetten naar daadwerkelijke resultaten waar onze aanvragers wereldwijd mee aan de slag kunnen gaan behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Omdat er gewerkt wordt met een groot aanbod aan verschillende gewassen is heel belangrijk dat je met een een analytisch oog de data bekijkt en beoordeeld.Wat breng je mee?

Afgeronde MLO-opleiding;
Werkervaring met microbiologische en/of serologische technieken;
Je bent secuur en naast de uitvoerende werkzaamheden kun je heel goed administratief verwerken van de data;
Werkervaring met LIMS en automatisering is een pre9;
Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;Wat krijg je ervoor terug?Waar vind je deze uitdaging

Westland Werving en Selectie neemt Westlandse bedrijven het werving en selectie traject uit handen wanneer zij op zoek zijn naar de juiste kandidaat voor hun openstaande vacature. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Wanneer wij kansen zien bij onze klanten nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan uiteraard discreet met uw gegevens om. En dragen u zo nodig anoniem voor bij onze klanten. Bent u na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel dan niet en reageer!Enthousiast, neem contact op met

Jade Hogervorst (06) 39538364

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Kwaliteitsmedewerker | Laborant
Timing Uitzendbureau
DE LIER, 2678AA
Medewerker Laboratorium
2900
FYGI B.V.
Rotterdam, 3011AA
Laborant
Rotterdam, Zuid-Holland
Laborant
Royal BAM Group
Den Haag
Laboratorium Medewerker - Asbest
SGS Group
Hoogvliet Rotterdam