Adzuna logo

Uitvoerder

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Dit middelgrote bouwbedrijf is gevestigd in West-Brabant en is een echt familiebedrijf. Er werkt een hechte club collega's die wat over hebben voor elkaar. Ze zijn actief binnen de woning- en utiliteitsbouw, denk aan scholen, appartementencomplexen, sportcomplexen, kantoren en reguliere woningbouw ( prefab). Zij bouwen met gevoel voor materialen en oog voor detail. Voor hen is betrokkenheid bij de opdrachtgever en het begrijpen en vertalen van hun wensen naar de praktijk erg belangrijk. Functie inhoud:

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren (hoofd)uitvoerder. In de rol van uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op de bouwplaats. Je waakt over de kwaliteit en de planning van een project, bent het aanspreekpunt voor je collega's als de onderaannemers en leveranciers en je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de bouwplaats. Je signaleert knelpunten, bent een kei in het adhoc oplossen van problemen en zorgt ervoor dat de juiste materialen en het juiste materieel op de juiste tijd aanwezig zij om zo het bouwproces soepel te laten verlopen. Daarbij signaleer je meer- en minderwerk en ben je aanwezig bij bouwvergaderingen. Functie eisen:

Ik zoek een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die:
  • Beschikt over een afgeronde opleiding Bouwkunde ( MBO/HBO)
  • In het bezit is van een geldig VCA of bereid is deze te behalen
  • Kostenbewust is en goed probleemoplossend kan handelen
  • Natuurlijk overwicht heeft en communicatief sterk is
Indien je bekend bent met BIM en Lean is dat een mooie pré. Geboden wordt:

Wij bieden je een afwisselende functie bij een fijn bouwbedrijf met familiaire sfeer. Na een eventuele detacheringsperiode is er zicht op een vast contract en er worden uitstekende voorwaarden geboden, primair en secundair. Binnen de organisatie zijn er doorgroeimogelijkheden, maar belangrijker, je kunt je er blijven ontwikkelen. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder
3500 - 5000
Werelds BV
Utrecht, 5213 JG
Uitvoerder
VNOM | We get the job done
Oss
Uitvoerder
3500 - 5000
Eminent Groep
's-Hertogenbosch
Uitvoerder
Eminent Groep
Heeze, Noord-Brabant, 5611 AC
Uitvoerder
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Eindhoven, Noord-Brabant, 5653 JT