Adzuna logo

Werkvoorbereider Renovatie en Nieuwbouw

Plaats: Noord-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze klant is een familiebedrijf en bestaat al ruim 60 jaar. Elke dag zijn 100 medewerkers hard aan het werk om het verschil te maken. Enkel de prijs baseren op basis van tekeningen en bestek kan iedereen, nou ja bijna iedereen. Ze zoeken de conversatie met de klanten zodat alle wensen maar zeker ook de zorgen in kaart zijn.“Alleen ga je sneller, samen kom je verder’’. De klant heeft ketenwerking hoog in het vaandel staan. Samen met aannemers, leveranciers en bewoners worden de schouders onder een project gezet.De familie is elke dag weer trots wat er bereikt is en op de mooie projecten die nog zullen volgen. Deze trots wordt niet alleen door de familie gedragen, maar door alle medewerkers. Er wordt hard gewerkt aan de projecten maar ook aan continue verbetering van de eigen organisatie en de kennis en kunde van werknemers.Functie inhoud:

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten. Plannen, prioriteiten stellen en het overzicht behouden, gecombineerd met een oplossingsgerichte houding, sterke communicatieve vaardigheden en de wens om in teamverband te werken, vormen belangrijke eigenschappen voor deze functie.Takenpakket o.a.:
  • Opstellen van overall planningen en LEAN-planningen
  • Opstellen en bewaken van het werkvoorbereidingsschema en de leveringsschema’s
  • Voorbereiden van het inkoop- en contracteringsproces
  • In samenspraak met de projectleider opstellen van termijnschema’s
  • Opstellen van overeenkomsten voor leveranciers en bouwpartners
  • Beheren, controleren en aanpassen van de werktekeningen van leveranciers en bouwpartners
  • Melden, opstellen en bijhouden van meer- en minderwerk in overleg met de projectleider, alsmede opstellen en controleren van offertes voor meer- en minderwerk
Functie eisen:

  • HBO denk- en werkniveau en een afgeronde bouwkundige opleiding
  • Minimaal drie jaar ervaring met renovatie- én nieuwbouwprojecten > € 1.000.000,-
  • Ervaring met gefaseerde renovaties in bewoonde / in bedrijf zijnde staat
Geboden wordt:

Je komt te werken binnen een prachtig familiebedrijf waar iedereen zijn / haar passie kwijt kan. Deze gedrevenheid geeft een positieve sfeer in het prachtige pand, uiteraard zelf gebouwd!Er gelden goede arbeidsvoorwaarden conform bouw cao en pensioenopbouw is bij bpfBouw.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider Nieuwbouw & Renovatie
REMONDIS Nederland B.V. Uitgeest
Uitgeest
Werkvoorbereider Nieuwbouw en Renovatie
Eminent Groep
Hoorn (NH), Noord-Holland, 1621 HX
Werkvoorbereider Nieuwbouw
Propylon
Noord-Holland
Werkvoorbereider Renovatie
Propylon
Noord-Holland
Elektromonteur Nieuwbouw en Renovatie
���2100 - ���3600 per maand
Interselektie B.V.
Wormerveer, 1521 RH