Adzuna logo

Senior Werkvoorbereider Restauratie

Plaats: Noord-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
De aannemer is een topspeler in de markt van restauratie. De liefde en passie voor het vak en monumenten is te voelen binnen de gehele organisatie. Het is ook een organisatie met grote ambitie. Ze willen groeien in het aantal projecten en omzet. Dit betekent ook meer collega's.

Ondanks dat onze klant een echte specialist is en je specifieke kennis en ervaring nodig hebt komen ze relatief gezien makkelijk aan nieuwe collega's. Men is bereid om letterlijk langs concurrenten te rijden om bij deze organisatie te werken. Naast de passie die hierbij een rol speelt kan je namelijk ook de variatie in projecten opzoeken. Dit komt doordat ze onderdeel zijn van een organisatie die bouwt, transformeert en ontwikkelt.

Het is een open, directe organisatie met korte lijnen.Functie inhoud:

Ondanks de corona crisis zitten er genoeg projecten in de pijplijn voor 2020 en verder. Vandaar dat er extra versterking nodig is. Als Senior Werkvoorbereider werk je in wisselende projectteams en aan uiteenlopende projecten. Denk aan restauratie van een kerk, grachtenpand, stadhuis of museum. Of herbestemming van een verpleeghuis naar appartementen, een kasteel tot museum of fabriek tot woningen. Jij deelt jouw kennis binnen het projectteam en zorgt voor een goede informatiestroom. Wat zijn jouw taken/verantwoordelijkheden:
  • opstellen van aanvragen
  • verantwoordelijk voor het benodigde materiaal
  • aanspreekpunt voor derde partijen als leveranciers, onderaannemers, etc.
  • bewaken voortgang en resultaat adhv rapportages
  • controleren van werktekeningen en uitwerken van detailtekeningen
  • verantwoordelijk voor projectplanning
Functie eisen:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider binnen de restauratie
  • Diploma HBO Bouwkunde
  • Passie voor gebouwen met een historie / monumentale panden
Geboden wordt:

Je hebt uitzicht op een vast dienstverband bij onze relatie. Bij deze aannemer heerst pure passie voor de werken die ze maken. Als restauratie ook jouw passie is dan wil je hier bij horen. Je komt terecht bij een groeiende organisatie, dit biedt weer doorgroeimogelijkheden. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider Restauratie
Propylon
Regio Amsterdam
Ervaren uitvoerder restauratie
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Zaandam, Noord-Holland, 1505 TJ