Adzuna logo

Houtrotsaneerder (Den Haag)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Den Haag
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Ben jij een specialist in het repareren van houtrot? Wij zoeken een timmerman die reparaties aan deuren, kozijnen en/of ramen kan verrichten. Je komt in een team van andere timmerlieden en/of schilders. Naast de reparaties ga je ook kleine timmerwerkzaamheden verrichten. Je kunt deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere constructies monteren. Ook weet je hoe je omtrekspelingen kunt corrigeren en ben je bekend met het vervangen van hang- en sluitwerk en kitwerk.

Functie-eisen

- Je beschikt over een MBO-opleiding Timmerman; - Je bent in het bezit van een geldig VCA-diploma; - Je beschikt over een houtrot certificaat; - Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

Een bedrijf dat al jaren een bekend professioneel bedrijf is. Waarin hard, maar vooral met hart en ziel wordt gewerkt om het bedrijf te brengen waar het nu staat.

Bedrijfscultuur

In dit bedrijf heerst een betrouwbare, gedreven sfeer. Visie, inzet, vakmanschap, teamvorming, vriendschap en het geven en nemen van verantwoordelijkheden zijn al generaties lang de rode draad.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Houtrotsaneerder Den Haag
's-Gravenhage, 2571 AK
Glaszetter Den Haag
's-Gravenhage, 2591GE
Houtrotsaneerder Rotterdam
Rotterdam, 3039AA
Mutatietimmerman Den Haag
's-Gravenhage, 2562 NL
Houtrotsaneerder
EDU Werving en Selectie
Zoetermeer, 2712HE