Adzuna logo

Voorman Timmerman (Onderhoud) Den Haag

Salaris: 2500-3500
Plaats: Den Haag
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Als Voorman Timmerman ga je werken in een klein team. Samen met je collega's werken jullie aan onderhoud van kwalitatief hoogwaardige woningen. Naast de reguliere onderhouds- timmerwerkzaamheden geef je tevens leiding aan het team. Het is belangrijk dat je zelfstandig en alert bent. Als Voorman is er genoeg ruimte voor eigen initiatief. Ben je klaar voor een uitdagende en verantwoordelijk baan? Neem contact met ons op voor meer info!

Functie-eisen

- Minimaal 4 jaar ervaring als timmerman; - Collegiaal; - In bezit van rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf en bestaat dit jaar precies 50 jaar! Men werkt voor verschillende grote opdrachtgevers in de omgeving van Rotterdam / Delft / Den Haag. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden van vastgoed met betrekking tot renovatie, timmerwerk, schilderwerk en glaswerk.

Bedrijfscultuur

In dit bedrijf heerst een zeer prettige en informele werksfeer, waar hard werken voorop staat. Er is ruimte voor eventuele cursussen, indien je dit wilt. Medewerkers vinden het belangrijk om de week gezamenlijk af te sluiten in de kantine met een hapje en een drankje.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Timmerman (Den Haag)
2500-3600
Den haag
Timmerman (Onderhoud) Den Haag
2500-3500
Den haag
Timmerman (Den Haag)
2500-3500
Den haag
Timmerman (Den Haag)
Zuid Holland