Adzuna logo

Voorman Schilder ( Zoetermeer)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Zoetermeer
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Ben jij al een tijdje een ervaren vakman-schilder en heb je altijd al de stap willen maken om leiding te geven aan een enthousiaste groep schilders of heb je al ervaring in het leiding geven? Voor een onderhoudsproject in Zoetermeer zoeken wij momenteel een voorman (voor een erkend schildersbedrijf) die voornamelijk projecten uitvoert in de regio Zoetermeer / Den Haag. De projecten lopen uiteen en je toekomstige team zal bestaan uit een man of zeven. Je zal leidinggeven aan een team van zeven schilders en bent het aanspreekpunt voor de klant en opdrachtgever. Je kan worden ingezet op verschillende grote projecten en begeleidt het gehele traject. Kortom: Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Interessant toch? Wil je meer info? Neem gerust contact met ons op!

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond; - Je beschikt over een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie; - Je bent in het bezit van een VCA of bereid die via ons te behalen; - Je beschikt over leidinggevende capaciteiten.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een organisatie die de totale zorg voor vastgoedonderhoud biedt. De pijlers onder het bedrijf blijven echter onveranderd: medewerkers leveren hoge kwaliteit en een optimale dienstverlening! Daarnaast streeft men er voortdurend naar de manier van werken, producten en diensten te vernieuwen.

Bedrijfscultuur

Een no-nonsense partner waarbij het leveren van kwaliteit, garanderen van veiligheid en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. Het beleid is er tevens op gericht om een duurzame werkgelegenheid en een veilige werkomgeving te bieden.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Schilder Zoetermeer
Meestersgilde
Zoetermeer, 2713 VN
Schilder onderhoud - Zoetermeer
2.500 - 3.000
Flextra Teamwork Oost BV
Zoetermeer, 2992 XC
Voorman groenvoorziening Zoetermeer
14.84 - 18.19 € Per uur
Proflex
Zoetermeer, Zuid-Holland
Schilder voorman
2.500 - 3.000
Flextra Teamwork Oost BV
Leeuwarden, 2992 XC
Onderhoudsschilder Zoetermeer
EDU Werving en Selectie
Zoetermeer, 2712AP