bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Verpleegkundige

Plaats:
Colmschate
Bedrijf:
Bouw Zorg.nl

Solliciteren

Bouw-zorg.nl personeelsdiensten bv heeft jarenlange ervaring op het gebied van de Zorg. Wij hebben zelf in de Zorg gewerkt. Diana is namelijk zelf verzorgende 3IG en heeft bij diverse zorginstellingen gewerkt. Hierdoor weten wij wat er kan spelen en wat er gevraagd moet worden. Diana zal dan ook voor merendeel van de tijd je aanspreekpunt zijn. In de zorg moet er vaak snel geschakeld worden, wij spelen hierop in door volledig digitaal te werken, zodat je snel aan de slag kan. Wij hebben contracten met de regionale zorginstellingen. Nu in de Zomer is het de tijd om een voet tussen de deur bij een leuke instelling te krijgen. wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.


Voor een korte indruk van ons bedrijf, bekijk ons korte filmpje op de website.

\n

Wij zijn opzoek naar een Verpleegkundige voor 28 uur in Deventer. Wat je werk als verpleegkundige extra leuk maakt, is dat jij altijd goede zorg verleend aan mensen die het nodig hebben en tevreden over jou werkzaamheden zijn.

Als verpleegkundige verleen je dagelijkse complexe zorg aan zorgvragers in een verpleeghuis, ziekenhuis of andere instellingen zoals bijvoorbeeld in de thuiszorg. Je stelt tevens een verpleegplan voor een patiënt op en geeft voorlichting, advies en instructies aan de zorgvrager. De taken van een Verpleegkundige zijn divers en afhankelijk van de werkplek. Het wassen en aankleden van patiënten, infusen aanbrengen of wonden verhelpen en cetera. Een Verpleegkundige mag ook medicijnen toedienen. Naast de eigen werkzaamheden heeft een Verpleegkundige ook ondersteunende taken bij onderzoeken van artsen en verleent de Verpleegkundige nazorg aan de patiënt

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we onder andere jouw wensen en behoeften qua werk.

\n

Om als Verpleegkundige aan de slag te gaan heb je wel het juiste diploma nodig.

- Je hebt een verpleegkundig diploma verpleegkundige niveau 4;
- Een BIG registratie en een aantal jaren ervaring is een vereiste;
- Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
- Je legt makkelijk contact en hebt affiniteit met de diverse doelgroepen;
- Verantwoordelijkheidsgevoel, gemotiveerd en flexibele houding;
- Communicatief vaardig;
- Cliëntgericht, efficiënt, betrokken, kunt plannen en organiseren

\n

Als je voor ons als verpleegkundige komt werken krijg je salaris volgens de CAO VVT. In jouw geval betekent dit dat je wordt ingeschaald in FWG 45. Omdat je aan de slag gaat voor onze opdrachtgever, wordt je per week uitbetaald naar de hoeveelheid gewerkte uren. Ook heb je bij ons recht op reiskostenvergoeding volgens de CAO van de opdrachtgever.

Als extra’s hebben wij een winnaar van de maand en winnaar van het kwartaal en een gezondheidsprogramma voor Fitness en andere sportmogelijkheden.

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Verpleegkundige

Bouw Zorg.nl
CAO VVT
Deventer, 7418 CC
meer over deze vacature »

verpleegkundige

Randstad
65
Apeldoorn , Gelderland, 7311SW
meer over deze vacature »