Adzuna logo

Sr. Uitvoerder

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Dit bouwbedrijf heeft doorontwikkeling en doorgroeien van medewerkers hoog in het vaandel staan. Bij deze organisatie krijg je al snel de mogelijkheid van grote toegevoegde waarde te zijn, doordat je met veel verantwoordelijkheden in een teamverband projecten oppakt. Elk team richt hierbij op één of meerdere project(en) binnen een grote diversiteit aan projecten in de woningbouw. Voorbeelden zijn onder andere appartementen, grondgebonden woningen en hoogbouw met commerciële plint.Functie inhoud:

Als senior uitvoerder werk je zelfstandig aan een bouwproject. Op basis van het bestek en de tekeningen voer je het project uit binnen het budget en tijdschema, teneinde het project op te leveren conform het kwaliteitsplan. Hierbij signaleer je tijdig meer- en minderwerk. Je belangrijkste taak is het zorgdragen voor de dagelijkse organisatie op de bouwplaats en het coördineren en controleren van de werkzaamheden welke noodzakelijk zijn voor de kwaliteit en voortgang van het project. Je instrueert hierbij de eigen medewerkers, de onderaannemers, de toeleveranciers en geef je leiding aan de (assistent) uitvoerders. Tevens begeleid je de vooroplevering, werk je de opleveringspunten af, verwerk je de administratie en verstrek je administratieve gegevens ten behoeve van de algehele kostenbewaking.Functie eisen:

Voor deze functie is een bouwkundige opleiding met aanvullende cursussen een vereiste. Je hebt bij voorkeur al vele jaren ervaring met complexe woningbouwprojecten, waarbij je hebt geleerd het overzicht te houden en prioriteiten te stellen. Tevens ben je in staat om je collega's, toeleveranciers en al het andere personeel buiten aan te sturen op een heldere en duidelijke manier. Tot slot weet je hoe je met verschillende automatiseringsprogramma's om moet gaan. Geboden wordt:

Voor deze functie is het mogelijk om direct in dienst te treden bij de aannemer of om op ZZP-basis te werken. Als ZZP'er weet je moeiteloos in te stromen door je jarenlange ervaring op soortgelijke projecten. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend!Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Sr. Uitvoerder
Propylon
Zuid-Holland
Sr. Uitvoerder
Propylon
Zuid-Holland
Sr. Uitvoerder Onderhoud Renovatie
Propylon
Zuid-Holland
Sr. Uitvoerder (freelance / ZZP)
Propylon
Zuid-Holland
Senior Uitvoerder GWW
Kracht Recruitment
Alphen aan den Rijn, 2400 AK