Adzuna logo

Projectleider O&R

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze middelgrote aannemer, met een jaarlijkse omzet van meer dan 80 miljoen, richt zich op een breed scala aan projecten. Woningbouw, utilitaire bouw, transformatie, renovatie; als werknemer zijn er meer dan genoeg uitdagingen bij deze aannemer. Hier zet iedereen zijn schouders onder elk project en bouwen ze echt samen. Hier werkt men met de nieuwste software en de slimste technieken; mocht je hier nog geen ervaring mee hebben zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om je hierin te ontwikkelen. Voor deze functie val je onder de afdeling onderhoud en renovatie. Functie inhoud:

Als projectleider ben je de manager van het bouwproject en vorm je de spil tussen het bedrijf en de opdrachtgevers. Je draagt een overkoepelende verantwoordelijkheid van planning / organisatie en de relatie met de opdrachtgever, over technische en kwaliteitsaspecten tot en met de financiële opvolging. Je bewaakt de planning zodat de overeengekomen deadlines worden gehaald en je overziet en coördineert alle bouwactiviteiten. Je zorgt tevens voor oplossingen van technische problemen, houdt de kwaliteit in het oog en draagt de budgettaire verantwoordelijkheid van het project richting de directie.Functie eisen:

Vanuit onze opdrachtgever hebben we enkele zaken meegekregen die zij belangrijk achten voor deze functie:
  • Je beschikt over een afgeronde HBO / WO Bouwkunde opleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt affiniteit met automatisering, digitalisering & innovatie, zoals BIM & Lean
  • Je beschikt over actuele kennis van de bouwregelgeving;
  • Je beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden;
  • Je bent klantgericht, kostenbewust & resultaatgericht;

Geboden wordt:

We gaan graag met jou in gesprek wat jij belangrijk vind. Op basis van jouw wensen stellen we een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden op waar jij gelukkig van wordt. Tevens treedt je bij deze vacature direct in dienst bij onze opdrachtgever!Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Rotterdam, Zuid-Holland, 3011 XA
Projectleider
Trixxo Zuid Holland
Aarlanderveen
Projectleider
Artiflex
Capelle aan den IJssel, 2909VA
Projectleider
TECHNICHE bv "building careers"
Schoonhoven
Projectleider
VNOM
Hardinxveld-Giessendam, 3371 VG