Adzuna logo

Junior Uitvoerder

Plaats: Utrecht
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
De aannemer is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen en utilitaire werken mét een hoog niveau van afwerking. De projecten lopen uiteen van 20.000 euro tot 1,5 miljoen euro. Op kantoor werken circa 10 medewerkers en buiten nog eens 20. Jaarlijks draait men 5 miljoen euro omzet.

De gemiddelde leeftijd op kantoor ligt onder de 35 jaar. Er is een hecht team waar veel wordt samengewerkt. Als medewerker krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je functie in te vullen.Functie inhoud:

Als assistent uitvoerder ben je vaak op de bouwplaats te vinden. Samen met de uitvoerder geef je leiding aan het personeel op de bouwplaats. Je verdeelt de werkzaamheden over de ploegen, de onderaannemers en de installateurs. Op kleine projecten ben jij de uitvoerder. Je houdt de veiligheidsvoorzieningen in de gaten en regelt dat alles op tijd af is. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plaats aanwezig zijn. Naast dat je werkzaam bent op de bouwplaats, ben je zelf ook aanwezig bij bouwvergaderingen en voer je administratief werk uit, zoals het bijhouden van de kosten en het inplannen van personeel.Functie eisen:

Jij beschikt over:
  • Een afgeronde bouwkundige opleiding;
  • Bij voorkeur over enkele jaren werkervaring;
  • Gedegen automatiseringskennis;
  • Leidinggevende capaciteiten.
Geboden wordt:

We gaan graag met je gesprek om je een passend aanbod qua arbeidsvoorwaarden te doen. Ook bestaat de mogelijkheid dat je op korte termijn in dienst treedt bij de opdrachtgever!Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Junior uitvoerder
1750 - 2500 euro
Eminent Groep
Polsbroek, Utrecht, 3415 RB
Junior Uitvoerder
Eminent Groep
Hilversum
Junior Uitvoerder
Eminent Groep
Houten, Utrecht, 3994 AZ
Junior Uitvoerder Woningbouw
Kracht Recruitment
Utrecht, 1271ED
Junior uitvoerder nieuwbouw
Seven Oaks
Utrecht