Adzuna logo

Werkvoorbereider Verbouw

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Al meer dan 100 jaar richt deze aannemer zich op transformaties, renovaties, verbouwingen en schadeherstelprojecten. De opdrachtgever of klant staat hierbij altijd centraal; door zich betrokken en flexibel op te stellen tracht de aannemer de projecten zo af te ronden dat deze klaar zijn voor de toekomst. Intern zorgt men goed voor de werknemers: er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling, biedt men goede arbeidsvoorwaarden en denkt men goed na over het duurzaam inzetten van materiaal en personeel.Functie inhoud:

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de begeleiding van diverse bouwprojecten binnen de verbouw, renovatie en schadeherstel. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde doelstellingen. Om deze doelstellingen te behalen stel je planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema's op en zorg je voor de inkoopvoorbereiding. Je beoordeelt eveneens leveranciers en zorgt ervoor dat de gegevens voor de financiële bewaking en de afhandeling van projecten kloppen. Ook het signaleren en berekenen van eventueel meer- en minderwerk behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Tot slot controleer, registreer en distribueer je documenten. Functie eisen:

In deze functie is het belangrijk dat je makkelijk en snel kunt schakelen tussen de diverse (kleinschalige) projecten. Je houdt van de diversiteit en afwisseling. Je behoudt hierbij het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je beschikt tevens over een afgeronde bouwkundige opleiding en bij voorkeur over enkele jaren werkervaring binnen de werkvoorbereiding. Geboden wordt:

We bieden je graag een pakket aan arbeidsvoorwaarden aan waar jij gelukkig van wordt! Op basis van jouw wensen en eisen ontvang je een contract waar jij met een goed gevoel je handtekening onder zet. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
Adequaat Personeel
SCHIEDAM
Werkvoorbereider
Adequaat Personeel
SCHIEDAM
Werkvoorbereider
2500 - 3500
Eminent Groep
Rotterdam